Auz sunreef swim with whales 1 partner adventure
Auz sunreef swim with whales 2 partner adventure
Auz sunreef swim with whales 3 partner adventure

Zwem met walvissen in de Stille Oceaan

Laat u betoveren door het water van de Stille Oceaan en ervaar bultruggen in hun natuurlijke habitat. Deze fascinerende wezens behoren tot de grootste zoogdieren op aarde. Sommige mannetjes zijn maar liefst 12 tot 16 meter lang. U heeft de mogelijkheid om met deze prachtige dieren te zwemmen.

Kijk en leer van deze vriendelijke en gracieuze wezens. Elke ontmoeting is anders en dat is wat deze ervaring zo bijzonder maakt. Uw reis begint in Mooloolaba, waar u eerst volledig wordt geïnformeerd. Alle benodigde uitrusting is aanwezig. U vaart ongeveer 10 minuten totdat u uw bestemming heeft bereikt en vanaf daar gaat u samen het water in voor uw eerste ontmoeting met de walvissen.

Uw avontuur duurt ongeveer 4 uur. De groep is kleinschalig en bestaat uit maximaal 20 personen. Zwemmen met bultruggen is een unieke ervaring. Uw gids vertelt u graag meer over deze bijzondere dieren. Het lokale bedrijf respecteert en beschermt het leefgebied van de van walvissen en letten op uw veiligheid.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.