Auz barnbougle golf 2 friends easy going
Auz barnbougle golf 3 friends easy going
Auz barnbougle golf 1 friends easy going

Speel golf op een van de beste banen van Australië

Tasmanië staat bekend om zijn ongelooflijke schoonheid met ongerepte wildernis, verbazingwekkende wilde dieren en een ruige kustlijn. Wist u echter dat Tasmanië ook enkele van de beste golfbanen ter wereld heeft? En dat de noordoostkust van Tasmanië een van de meest ideale plekken ter wereld is voor linkshandig golfen?

Op een kuststrook, waar stranden overgaan in glooiende weilanden, ligt Barnbougle Golf. Hier beheert een familiebedrijf twee golfbanen: The Dunes en Lost Farm. Beide staan ​​in de top tien van beste golfbanen in Australië. De diverse landschappen en mooie layouts voor holes zorgen voor een onvergetelijke uitdaging. Barnbougle Golf verwelkomt spelers van alle niveaus. Een prachtige plek om met uw vrienden een balletje te slaan.

Bij The Dunes komen adembenemende landschappen en een unieke golfbaan samen. Deze baan heeft vele bekende prijzen gewonnen. Barnbougle Dunes is ontworpen door de Amerikaanse golf visionair Tom Doak en de Australiër Mike Clayton. Op slechts een steenworp afstand van The Dunes, aan de andere kant van de rivier, ligt Lost Farm. Ondanks dat Lost Farm dicht bij The Dunes ligt, is het opmerkelijk anders, met 20 holes die langs de kust en door de kustduinen slingeren.

Meer easy going activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.