Auz bay of fires eco tours solo easy going 3
Auz bay of fires eco tours solo easy going 1

Ontdek de schatten van de Bay of Fires

Ontdek de schatten van de Bay of Fires in het Noordoosten van Tasmanië. Een natuurlijk wonderland dat 28 kilometer kustlijn beslaat met parelwitte stranden, turquoise water en diversiteit aan zeedieren. Samen met uw gids, van een lokaal familiebedrijf, ontdekken u en uw vrienden dit fascinerende deel van Tasmanië. De naam Bay of Fires verwijst naar de branden van de Aboriginals die door kapitein Tobias Furneaux werden opgemerkt toen hij hier in 1773 langs zeilde. Ook is het van toepassing op het schitterende oranje mos dat groeit op de granieten rotsblokken langs de baai.

Dramatische landschappen

Voor deze drie uur durende tour gaat u aan boord in Binalong Bay en vaart u naar het meest noordelijke punt van de Bay of Fires. Deze plek barst van de dramatische landschappen, spectaculaire natuur met bossen, stranden en een overvloed aan dieren. Het gebied staat ook bekend om zijn uitstekende wandelpaden.

Afhankelijk van het seizoen, kunt u onderweg walvissen, dolfijnen, albatrossen en zeeleeuwen zien.

Mount William National Park

U vaart naar het Mount William National Park en het vuurtoren reservaat bij Eddystone Point. Uw gids vertelt u meer over de geschiedenis en de natuur van het gebied. Afhankelijk van het seizoen kunt u met uw vrienden onderweg walvissen, dolfijnen, albatrossen en zeeleeuwen zien.

Meer easy going activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.