Aus outback 4wd tour nature walk family see and do adventurous
Aus outback tour nature waterfall family see and do adventurous
Aus outback tour aboriginal art family see and do adventurous
Aus outback 4wd tour arnhemland family see and do adventurous

De ultieme Outback Ervaring

Voor velen is een reis naar Australië niet compleet zonder een bezoek aan de Outback. En niet zonder reden. De wijdse uitzichten, rode rotsen en Aboriginal cultuur geven een extra dimensie aan uw reis naar Australië. De ultieme manier om dit gebied te ervaren is door mee te gaan op een 5 daagse avontuurlijke kampeersafari.

Kleinschalig

Reis kleinschalige, met een internationale groep in een comfortabele 4WD-truck. Wandel door het rode zand, Zwem in de kristalheldere poelen en leer van uw gepassioneerde gidsen over de natuur en de inheemse bevolking. De tour heeft een interactief karakter. U kunt bijvoorbeeld meehelpen met koken op het kampvuur.

Uluru en Kata Tjuta

Bezoek de hoogtepunten van het rode hart van Australië zoals Uluru, Kata Tjuta, Watarrka en de West MacDonnell Ranges. Ervaar de outback op een authentieke manier en kampeer in afgelegen privé-bushkampen. Slaap in eenvoudige safaritenten of een ‘swag’ bij het kampvuur en onder de sterrenhemel. Een avontuur om nooit te vergeten.

Oak valley en de Aboriginal cultuur

De onverharde bush tracks brengen u bij een aan de Oak Valley Aboriginal Communities. Oak Valley is een inspirerende gemeenschap met een olijf plantage, Aboriginal rotstekeningen en schilderijen, evenals eeuwenoude fossielen. Wanneer u minder tijd heeft, is het ook mogelijk om een deel van deze tour te doen.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.