Hong Kong

Stop over in Hong Kong op vluchten naar Australië | TravelEssence

Hong Kong is een echte wereldstad die zeker een bezoek waard is. De moderne stad wordt vaak omschreven als: “East meets West”. U ziet zowel de invloed van de eeuwenoude Chinese cultuur als de invloeden van de periode waarin Hong Kong een Britse kolonie was. De stad is zo groot en er is zoveel te doen dat een verblijf van meerdere dagen zeker aan te raden is.

Zoals elke moderne wereldstad biedt Hongkong een ruime keus aan hotelaccommodatie, van 3 tot 6 sterren. Tophotels als het Peninsula, de Mandarin en het nieuwe Intercontinental bieden u het allerbeste op het gebied van service, stijl en atmosfeer. Aan uw wensen wordt tegemoetgekomen nog vóór u ze hebt kunnen uiten. Dankzij hun schitterende ligging, prachtig uitzicht en unieke stijl behoren deze hotels tot de allerbeste ter wereld. Uw verblijf wordt onvergetelijk, net zo onvergetelijk als Hong Kong zelf.

Voor vervoer tussen de luchthaven en de stad kunt u kiezen uit hogesnelheidstrein, bus, taxi of privévervoer. Met de hogesnelheidstrein bent u het snelst ter plaatse, bij vervoer over de weg kunt u genieten van prachtige vergezichten. Een taxi nemen is kinderlijk eenvoudig en goed betaalbaar. Op gezette tijden rijden er bussen naar de voornaamste hotels, privévervoer is de meest relaxte manier om de stad te bereiken.