First class naar Australië

First Class vliegen naar Australië met Singapore Airlines

Uw stoel bestaat uit het fijnste leer en is afgewerkt met prachtig mahonie hout. De stoel is aanzienlijk breder dan de standaard First Class stoelen en het biedt u luxe van het hoogste niveau. Het unieke design geeft u de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in bijna elke denkbare positie. Daarnaast is de sfeerverlichting zo ontworpen dat het uw omgeving optimaliseert.

Wanneer u maar wilt kunt u uw stoel omtoveren tot het meest veelzijdige bed in de lucht. Geniet van de vrijheid om letterlijk in elke positie te kunnen slapen op een heerlijk kussen en helder linnen en onder een pluche dekbed en dat allemaal aangevuld door een exclusieve turn down service.

Andere extra’s zijn: huidproducten van hoge kwaliteit, een badjas en slippers exclusief ontworpen door Givenchy. U vindt in de hoek een spiegel en kastje waardoor het opfrissen een meer persoonlijk tintje krijgt.

Culinair

Maak uw keuze uit een selectie van culinaire hoogstandjes, gecreëerd door het internationale culinaire panel van chefs van wereldklasse. Uw maaltijd wordt vergezeld door zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij de gekozen maaltijd.

Tussendoor kunt u genieten van het verbeterde snacks aanbod, bestaand uit hartige en zoete lekkernijen en de heerlijkste koffie.

Entertainment

Uw persoonlijke 23 inch LCD scherm biedt de hoogste resolutie en het scherpste beeld in de lucht. Gecombineerd met surround sound en de modernste geluidswerende koptelefoons beschikt u over een unieke en persoonlijke entertainment beleving.