Economy Class naar Australië

Economy Class vliegen naar Australië met Singapore Airlines

Van bredere stoelen tot de grootste keus aan on-demand entertainment opties, de Economy Class van Singapore Airlines biedt u een aantrekkelijkere ervaring dan ooit tevoren.

Uw stoel

De Economy Class minimaliseert met zijn innovatieve design de inbreuk op uw persoonlijke ruimte, zelfs wanneer de passagier voor u zijn stoel verstelt. Daarnaast is uw stoel ergonomisch ontworpen zodat u maximale knie- en beenruimte heeft. Daarnaast kunt u uw hoofdsteun dusdanig aanpassen dat het op de optimale manier ondersteund.

Maar uw stoel biedt nog veel meer dan dat, zo heeft u beschikking over een persoonlijk leeslampje (dat geen overlast veroorzaakt voor uw medepassagiers) een in-seat voeding voor uw elektronische apparaten en nog veel meer.

Culinair

Wanneer u vliegt met Singapore Airlines kunt u genieten van een heerlijke selectie van Aziatische lekkernijen. Bij uw diner kunt u genieten van de lekkerste wijnen die perfect bij uw maaltijd passen.

Op lange afstandsvluchten kunt u tussen de maaltijden door ook genieten van het ruime aanbod aan heerlijke snacks. Mocht u speciale dieet wensen hebben, dan kan daar rekening mee gehouden worden, mits u dit van tevoren aangeeft.

Entertainment

Time flies when you're having fun! En dat geldt zeker voor de Economy Class Cabin van Singapore Airlines. U heeft keuze uit meer dan 1000 entertainments opties, beschikbaar vanuit KrisWorld, waarvan u kunt genieten op uw persoonlijke 10.6” scherm met de hoogste resolutie in de lucht en de grootste in zijn klasse.