Business Class naar Australië

Business Class vliegen naar Australië met Singapore Airlines

De Business Class van Singapore Airlines biedt meer ruimte dan ooit. Wanneer u maar wilt kan uw stoel transformeren in een volledig vlak bed, in een kantoor, een entertainment ruimte en een waar restaurant. Business Class zoals u nog nooit eerder ervaren heeft.

Uw stoel

De ongeëvenaarde ruimte tussen elke stoel, waardoor u directe toegang tot het gangpad heeft, is een kenmerk van de unieke 1-2-1 naar voren gerichte cabine lay-out van Singapore Airlines.

Uw stoel is op zijn minst 30” breed en combineert optimale persoonlijke ruimte met comfort en de modernste gemakken. U heeft de ruimte om in werkelijk elke gewenste positie te ontspannen en bij het design is rekening gehouden met ruimte voor uw persoonlijke spullen zoals uw bril, tas en andere accessoires.

Wanneer uw stoel getransformeerd is in een bed heeft u de ruimte om te ontspannen, op een relaxte manier te werken en natuurlijk heerlijk te slapen. Droom weg terwijl u ligt onder een heerlijk dekbed, op een groot kussen en helder linnen.

Culinair

Geniet van de restaurant-achtige setting en de culinaire service op 30.000 ft. Elk menu is speciaal gemaakt door het internationale team van de beste chefkoks van de wereld.

Entertainment

Alle faciliteiten die u verwacht in een kantoor, vindt u ook in het speciale all-in-one business panel (inclusief USB poort en voeding voor uw apparaten) zodat u gewoon kunt doorwerken tijdens uw vlucht.

En wanneer het tijd is om te ontspannen kunt u genieten van een ruim aanbod van entertainment op uw eigen 15.4” inch breedbeeld LCD scherm.