First class naar Australië

First Class vliegen naar Australië met Emirates | TravelEssence

Dankzij de brede gangpaden en ruime indeling beschikt elke passagier over meer ruimte. De bijzonder comfortabele slaapstoelen zorgen ervoor dat u uitgerust aankomt, ook na een lange vlucht. Met behulp van een geavanceerde afstandsbediening kunt u zelf allerlei zaken regelen zoals uw stoel in de juiste stand zetten of een film kiezen. De zeven-gangendiners op lange-afstandsvluchten, keuze uit de beste wijnen en het bekroonde inflight entertainment-systeem zorgen voor een ontspannen vlucht op niveau. Het meertalige cabinepersoneel, dat bekend staat om zijn attente en discrete service, zorgt ervoor dat u zich aan boord thuis voelt.

Culinair

Emirates wilt u niet alleen laten genieten van de meest verfijnde maaltijden in de lucht, maar ook van maaltijden die de vergelijking kunnen doorstaan met wat de beste restaurants ter wereld te bieden hebben. Genieten van een uitstekende maaltijd is in de filosofie van Emirates een essentieel onderdeel van een reis. Zij die al eerder in de First Class van Emirates hebben gevlogen weten hoeveel zorg er besteed wordt aan planning, bereiding en presentatie van de maaltijden in overeenstemming met de verfijnde smaak van onze passagiers.

Bij het ontbijt op langeafstandsvluchten wordt er vers geperst vruchtensap geserveerd, diverse soorten yoghurt en cereals en heeft u keuze uit een drietal warme gerechten, gebak, brood en jam, verschillende soorten thee en vers gezette koffie naar keuze.

Lunch en diner, voorafgegaan door warme amuses, bestaan uit zeven gangen die vanaf de trolley geserveerd worden: er is keuze uit drie hors d’oeuvres, soep, salade, vier hoofdgerechten, twee nagerechten en vijf verschillende soorten kaas die wordt geserveerd met port, vers fruit, vers gezette koffie, verschillende soorten thee, likeur en bonbons. Met uitzondering van vluchten naar Saoedi-Arabië kunnen passagiers in First Class genieten van een uitgebreid aanbod aan gratis drankjes inclusief cocktails, champagne en eerste klas wijnen.

Op veel van de vluchten kunnen passagiers in First Class op elk gewenst moment een meergangen-maaltijd en snacks bestellen. Tot het aanbod behoren ook warme toast en cappuccino in de ochtend en warme chocola, Ovaltine en Horlicks tijdens nachtvluchten. Alle maaltijden worden geserveerd op porseleinen servies, de tafeltjes worden gedekt met zuiver linnen en bloemen.

Entertainment

Via meer dan 600 kanalen kunt u genieten van entertainment gedurende uw vlucht. De allernieuwste en beste films, televisieprogramma’s, audio en spelletjes uit alle windstreken.

Op veel van de vluchten biedt Emirates tv & radio u 15 video- en 26 audio-kanalen plus 50 videogames. U kunt kiezen voor de nieuwste Hollywood film, uw kinderen laten genieten van een klassieke Disney-film of eersteklas tv-shows en sportevenementen bekijken. Als u liever luistert dan kijkt, zijn er muziek- en radioprogramma’s uit de hele wereld alsmede exclusieve interviews en de nieuwste albums. U kunt een partijtje golf spelen of de wereld behoeden voor een invasie vanuit de ruimte door het kiezen van een videogame uit onze uitgebreide voorraad. Actueel BBC-nieuws zorgt ervoor dat u contact houdt met de rest van de wereld, ons Airshow-programma verstrekt u de nodige gegevens over uw vlucht en via camera’s aan de buitenzijde van het vliegtuig hebt u een uniek uitzicht op de aarde onder u.