Economy class naar Australië

Economy Class vliegen naar Australië met Emirates | TravelEssence

De Economy Class van Emirates is zo ingedeeld dat u kunt beschikken over meer ruimte, meer comfort en betere service voor een betere vlucht. In de met veel zorg ontworpen cabines is er meer ruimte voor elke passagier. U kunt genieten van gratis drankjes en uitstekende meergangen-maaltijden. Dankzij het scherm in de stoelleuning voor u kunt u genieten van ons uitgebreide inflight entertainment-systeem met naar keuze meer dan 600 kanalen met programma’s-op-bestelling of het interessante aanbod aan films, tv en audio op tv & radio. Passagiers in onze Economy Class kunnen op hun zitplaats gebruikmaken van telefoon en e-mail en uiteraard biedt ons meertalig personeel u dezelfde hoogstaande service die in al onze klassen geldt.

Entertainment

Via meer dan 600 kanalen kunt u genieten van entertainment gedurende uw vlucht. De allernieuwste en beste films, televisieprogramma’s, audio en spelletjes uit alle windstreken.

Op veel van de vluchten biedt Emirates tv & radio u 15 video- en 26 audio-kanalen plus 50 videogames. U kunt kiezen voor de nieuwste Hollywood film, uw kinderen laten genieten van een klassieke Disney-film of eersteklas tv-shows en sportevenementen bekijken. Als u liever luistert dan kijkt, zijn er muziek- en radioprogramma’s uit de hele wereld beschikbaar alsmede exclusieve interviews en de nieuwste albums. U kunt een partijtje golf spelen of de wereld behoeden voor een invasie vanuit de ruimte door het kiezen van een videogame uit onze uitgebreide voorraad. Actueel BBC-nieuws zorgt ervoor dat u contact houdt met de rest van de wereld, ons Airshow-programma verstrekt u de nodige gegevens over uw vlucht en via camera’s aan de buitenzijde van het vliegtuig hebt u een uniek uitzicht op de aarde onder u.