Business Class naar Australië

Business Class vliegen naar Australië met Emirates | TravelEssence

Ook in de Business Class bent u verzekerd van de alom geroemde service. Het cabinepersoneel zorgt voor al hetgeen u gedurende uw vlucht nodig hebt. Dankzij aansluitingen voor het gebruik van uw laptop, telefoon en internet in al onze vliegtuigen kunt u onbeperkt en ongestoord werken. En wanneer u klaar bent met uw werk, zorgen de slaapstoelen voor volop ruimte om u op een aangename manier te ontspannen; in een groot aantal van de vliegtuigen zijn ook ligbedden beschikbaar. Emirates streeft ernaar om u die service en diensten te verlenen die u nodig hebt om uitgerust aan te komen, klaar voor de rest van uw reis.

Culinair

In een wereld waarin de werkweek steeds langer wordt, het werkterrein van de doorsnee zakenman steeds uitgebreider en het werk steeds veeleisender is er weinig gelegenheid om op een ontspannen manier van een maaltijd te genieten. In de Business Class van Emirates is deze luxe een vast onderdeel van de reis.

Natuurlijk staat het u vrij om tijdens uw maaltijd door te werken als u op weg bent naar of van uw belangrijke zakenafspraken. Maar als u weer met Emirates vliegt probeer dan ook eens voor korte tijd te ontspannen; dan zult u ontdekken waarom zij een reputatie hebben op het gebied van uitstekende maaltijden en optimale service in de moderne Busines Class.

Op langeafstandsvluchten bestaat het ontbijt uit vruchtensap, yoghurt, keuze uit 3 warme gerechten, gebak, brood en jam plus thee en koffie.

Op langeafstandsvluchten worden 5-gangen-lunches en diners geserveerd voorafgegaan door koude voorgerechten. U hebt keuze uit verschillende hors d’oeuvres en hoofdgerechten, warme en koude desserts, vijf verschillende soorten kaas met port, vers fruit, thee en koffie, likeur en bonbons.

Met uitzondering van vluchten naar Saoedi-Arabië kunnen Business Class-passagiers genieten van een ruim aanbod aan gratis drankjes waaronder cocktails, champagne en eersteklas wijnen. Alle maaltijden worden geserveerd op porseleinen servies, de tafeltjes worden gedekt met zuiver linnen en bloemen.

Entertainment

Via meer dan 600 kanalen kunt u genieten van entertainment gedurende uw vlucht. De allernieuwste en beste films, televisieprogramma’s, audio en spelletjes uit alle windstreken.

Op veel van de vluchten biedt Emirates tv & radio u 15 video- en 26 audio-kanalen plus 50 videogames. U kunt kiezen voor de nieuwste Hollywood film, uw kinderen laten genieten van een klassieke Disney-film of eersteklas tv-shows en sportevenementen bekijken. Als u liever luistert dan kijkt, zijn er muziek- en radioprogramma’s uit de hele wereld alsmede exclusieve interviews en de nieuwste albums. U kunt een partijtje golf spelen of de wereld behoeden voor een invasie vanuit de ruimte door het kiezen van een videogame uit onze uitgebreide voorraad. Actueel BBC-nieuws zorgt ervoor dat u contact houdt met de rest van de wereld, ons Airshow-programma verstrekt u de nodige gegevens over uw vlucht en via camera’s aan de buitenzijde van het vliegtuig hebt u een uniek uitzicht op de aarde onder u.