Vliegen naar Australië

Vliegen naar Australië | TravelEssence

Morgen kunt u er al zijn. Wij kennen de beste routes en opties.

Australië lijkt heel ver weg, maar u kunt er al binnen een dag zijn. Voor u het weet staat u in het land van de Aussies en begint u aan uw rondreis door Australië. Maar misschien wilt u er helemaal niet in een dag zijn en doet u het liever wat rustiger aan met een stopover in bijvoorbeeld Hong Kong? Wat uw wensen ook zijn, als Australië reisspecialist zorgen wij ervoor dat u alles uit de lange vlucht naar Australië haalt, comfortabel vliegt en uitgerust aankomt.

Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Het comfort van de luchtvaartmaatschappijen waarmee wij samenwerken, sluit aan bij het comfort dat wij u willen bieden. U kunt hierbij denken aan een perfecte service, stoelen met voldoende beenruimte en een eigen televisiescherm. Wij selecteren vluchten naar Australië met goede aansluitingen, vertrektijden en aankomsttijden. Uiteraard kunt u zelf bepalen in welk comfort u de vliegreis naar Australië maakt. Luchtvaartmaatschappijen als Cathay Pacific, Korean Air, Singapore Airlines, Emirates en Air New Zealand bieden verschillende comfortklassen, zoals Economy Class, Premium Economy Class, Business Class en First Class.

“Zowel de eerste keer Hong Kong als de tweede keer Singapore waren onvergetelijke stop-overs die de lange trip op een positieve manier beïnvloedden” - lees het reisverslag van Frank & Marion

Hoe lang is het vliegen naar Australië?

Het antwoord op de vraag ‘hoe lang is het vliegen naar Australië?’ hangt af van uw aankomst bestemming. Begint u uw reis in het zuiden van Australië in Sydney, Melbourne of Adelaide? Of misschien start u in het tropische noorden in Cairns of langs de oostkust in Brisbane? U kunt het ook helemaal anders doen en beginnen in het westen in Perth of in het hoge noorden in Darwin. En dan hangt het ook nog af van uw wensen als het gaat om een tussenstop of stopover. Kortom, er is veel mogelijk voor een vlucht naar Australië.

Als u het liefst de vliegreis naar Australië halverwege ontbreekt, kunt u het beste een tussenstop maken in Hong Kong of Singapore. Dan zit u zo’n elf tot dertien uur in het vliegtuig vanaf Amsterdam om vervolgens een internationale vlucht te nemen naar:

  • Sydney, Melbourne, Adelaide of Brisbane 7,5 uur vanuit Singapore of 9 uur vanuit Hong Kong;
  • Cairns 6,5 uur vanuit Singapore of 7 uur vanuit Hong Kong;
  • Perth 5 uur vanuit Singapore of 8 uur vanuit Hong Kong;
  • Darwin 4,5 uur vanuit Singapore of ruim 10 uur met een tussenstop in het zuiden van Australië vanuit Hong Kong.

Het is ook mogelijk om al na ongeveer zes uur vanaf Amsterdam over te stappen in Dubai. In Dubai stapt u dan aan boord voor een nog veel langere vlucht naar Australië. De vlucht van Dubai naar een van de Australische steden duurt namelijk nog eens tussen de elf uur en vijftien uur. Als u kiest voor een stopover van een dag, nacht of langer dan kunt u naast Hong Kong, Singapore en Dubai ook een stopover maken in bijvoorbeeld Fiji, Bali of de Cook Islands.