Au mooloolaba swim whales view solo see and do adventurous
Au mooloolaba swim whales solo see and do adventurous
Au mooloolaba swim whales snorkel solo see and do adventurous
Au mooloolaba swim whales close solo see and do adventurous

Zwem met walvissen in de Stille Oceaan

Laat u betoveren door het water van de Stille Oceaan en ervaar bultruggen in hun natuurlijke habitat. Deze fascinerende wezens behoren tot de grootste zoogdieren op aarde. Sommige mannetjes zijn maar liefst zestien meter lang.

Kijk en leer van deze vriendelijke en gracieuze wezens. Elke ontmoeting is anders, wat deze ervaring zo bijzonder maakt. Uw reis begint in Mooloolaba, u krijgt een uigebreide briefing en alle benodigde uitrusting is aanwezig. U vaart ongeveer tien minuten de zee op totdat de bestemming is bereikt en vanaf daar gaat u begeleid het water in voor uw eerste ontmoeting met de walvissen.

Dit avontuur duurt ongeveer vier uur en wordt verzorgd door een lokaal bedrijf dat uw veiligheid zeer serieus neemt. Daarbij worden zowel de bultruggen als hun omgeving met respect behandeld. Uw gids vertelt u en uw medereizigers graag meer over deze bijzondere dieren.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.