Aus lizard island villa sea view family stays luxury
Aus lizard island villa livingroom view family stays luxury
Aus lizard island villa hammock view family stays luxury
Aus lizard island villa snorkeling family stays luxury

Resort in het Great Barrier Reef

U verblijft in het meest noordelijke en luxe eilandresorts van Australië. Het ligt totaal geïsoleerd van de bewoonde wereld en is alleen bereikbaar per helikopter. De helikopter tocht over het Great Barrier Reef is al een onvergetelijke ervaring op zich. Maar een verblijf op dit tropisch eiland zal dat zelfs nog overtreffen.

Harmonie

Heerlijk als u even helemaal alleen wilt zijn. Bewonder het glinsterende turquoise water en meer dan 1000 hectare aan nationaal park. De lodge straalt ontspannen luxe uit en is gebouwd in harmonie met de omgeving.

Dit intieme eiland resort biedt plaats aan maximaal dertig gasten. Hierdoor ervaart u persoonlijke service en tegelijkertijd complete privacy in een tropisch paradijs. U kunt hier snorkelen, kajakken, vissen of simpelweg genieten van het niets doen. Er is ook een mogelijkheid om te gaan duiken met een duikleraar.

Diners en vergezichten van wereldklasse

Het restaurant is een walhalla voor fijnproevers en werd in 2019 door de Australian Food Guide bekroond met de Chef's Hat. Uw suite heeft een slaapkamer, een woonkamer, een badkamer en een balkon. Vanaf uw balkon heeft u een onvergetelijk uitzicht over het Great Barrier Reef.

Meer luxe accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.