Au perth elegant hotel bedroom solo stays luxury
Au perth elegant hotel balcony view solo stays luxury
Au perth elegant hotel lounge area solo stays luxury
Au perth elegant hotel city view solo stays luxury

Een heerlijk hotel in het centrum van Perth

Welkom in Perth, de zonnigste hoofdstad van Australië. Absorbeer de ongedwongen Aussie-sfeer, terwijl u van de ongerepte stranden en de verschillende bezienswaardigheden geniet. De stad heeft misschien wel het mildste klimaat van heel Australië met lange, hete zomers en milde, koele winters.

Overnacht midden in het centrum

U verblijft in een elegant hotel dat is gevestigd in een gerestaureerd pand uit de negentiende eeuw, pal in het centrum van Perth. Uw kamer heeft uitzicht op Cathedral Square en Stirling Gardens. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het zwembad en de fitnessruimte of u laten verwennen in de spa.

Goede restaurants en gezellige barretjes in overvloed

Bent u een liefhebber van goed eten en lekkere wijn? Het hotel heeft drie verschillende restaurants. De chef-kok heeft een menu samengesteld met de beste lokale producten van West-Australië. U kunt ook terecht bij een wijnbar, een gezellig biercafé en één van de beste Thaise restaurants van Australië. Voor een heerlijk avondje hoeft u dus niet eens de deur uit.

Perth ontdekken

U hoeft zich in Perth geen moment te vervelen. Wandel door de botanische tuinen in Kings Park en bewonder het uitzicht over de stad en Swan River. Neem de ferry naar Rottnest Island en maak kennis met de bijzondere Quokka. Bezoek kunstgalerijen in het artistieke plaatsje Fremantle en bezoek hier ook het Shipwreck Museum, waar restanten van de Batavia te bewonderen zijn.

Meer luxe accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.