Au glasshouse mountains eco lodge nature view solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge living area solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge terrace solo stays comfortable
Au glasshouse mountains eco lodge bedroom solo stays comfortable

Een ecolodge bij de Glasshouse Mountains

Kom volledig tot rust tijdens een verblijf bij de Glasshouse Mountains Eco Lodge. Deze accommodatie (gelegen bij de Glasshouse Mountains uiteraard) is werkelijk uniek. Het verschillende vertrekken, waaronder een omgebouwde Victoriaanse treinwagon en een houten kerk. De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor allerlei avonturen.

Maak kennis met uw Keith en zijn familie

De trotse eigenzinnige eigenaar van deze eigenzinnige accommodatie is Keith. Hij woont al dertig jaar op dit landgoed, samen met zijn familie. Keith verteld u graag meer over de bouw en totstandkoming van de lodge. Dit doet hij onder het genot van een kopje koffie, die hij zelf op het terrein verbouwd.

Verken de natuurrijke omgeving en spot wilde dieren

U kunt de omgeving het best wandelend verkennen. De kans is groot dat u tijdens het wandelen bijzondere dieren ziet, zoals kookaburra’s, kaketoes, kangoeroes en wallaby’s. Aan het eind van de dag kunt u genieten van uw eigen unieke onderkomen met een tweepersoonsbed en een veranda, waar u s’ avonds kunt luisteren de geluiden en geuren van Moeder Natuur.

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.