Au otway ranges farm cottage sheep solo stays comfortable
Au otway ranges farm cottage view solo stays comfortable
Au otway ranges farm cottage outside solo stays comfortable

Mooie boerderij vlakbij de Great Ocean Road

Deze accommodatie ligt aan de voet van de Otway Ranges en de beroemde Great Ocean Road, halverwege tussen Apollo Bay en The Twelve Apostles. De boerderij is ongeveer 280 hectare groot. Uw hosts heten Helen en Julian. Zij runnen de in totaal vier huisjes die op het terrein staan en zij heten u van harte welkom.

Meet the locals

Naast uw vriendelijke hosts, kunt u op de boerderij kennis maken met Pickles de ezel, Holly en Chilli de pony’s of Robert de haan. Helen en Julian hebben veel liefde voor hun dieren en laten u graag zien hoe het er aan toe gaat op een echte Australische boerderij.

Natuurlijke omgeving, glimwormen en vogelbekdieren

Dwaal rond over het terrein of wordt verfrist bij de nabijgelegen watervallen. Ga er 's nachts met een zaklamp op uit om glimwormen te zien en geniet van de prachtige sterrenhemel. Met een beetje geluk spot u in de omgeving zelfs het vogelbekdier!

Uitzicht op oceaan

U verblijft in een gezellige en comfortabele cottage met een slaapkamer. De cottage is voorzien van een tweepersoonsbed en biedt uitzicht over de oceaan. Daarnaast maken de houtkachel en veranda de sfeer zeer gemoedelijk. Kortom, een hele fijne uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te verkennen.

Meer comfortabele accommodaties

Australië voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.