Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Huur een camper car voor een reis door Australië met TravelEssence

Reizen met een camper car in Australië

Vindt u een camper huren in Australië ook niet zo’n goed idee? Maar wilt u toch het vrije gevoel van kamperen combineren met overnachten bij de lokale bevolking en reizen naar de onontdekte plekken van Australië? Dan is een reis met een camper car door Australië misschien wel de oplossing voor u. Over onverharde wegen rijdt u naar uw kampeerplek voor een paar nachten midden in de natuur. U rijdt verder naar een accommodatie, dit keer voor een warm welkom van de locals waar u aanschuift voor een goed glas wijn, om vervolgens als vriend te vertrekken. Zo’n ontmoeting met de lokale bevolking maakt een onmisbaar onderdeel uit van uw rondreis door Australië.

Huur een camper car om over onverharde wegen te rijden in Australië

Ten opzichte van het huren van een camper in Australië heeft een reis met een camper car zeker voordelen. Zo mag u met een camper car in Australië over onverharde wegen rijden. Als u een camper huurt kunt u niet over deze wegen rijden omdat u niet bent verzekerd. De onverharde wegen brengen u in veel gevallen op mooie plekken, weg van het massatoerisme. Onder deze mooie plekken vallen de kleinere natuurcampings, waar de grote witte campers niet kunnen komen. Wanneer u hier kampeert behoren de grote campers dus ook niet tot uw buren. Op deze kleinere campings geniet u veel meer van het onontdekte en avontuurlijke Australië en komt u sneller in contact met de lokale bevolking. Deze lokale bevolking voorziet u graag van tips over activiteiten en autoroutes in de omgeving.

Een camper car rijdt hetzelfde als een gewone auto

Een ander voordeel van het huren van een camper car is dat deze gezien wordt als een gewone auto. De verkeersregels in Australië en de manier van rijden zijn dus niet anders wanneer u in een camper car door Australië rijdt. Meer informatie over het huren van een camper car in Australië leest u op onze website Met Een Camper.

Wissel de camper car af met unieke accommodaties

Een boomhut midden in het regenwoud, een vakantiehuis aan het strand of een cottage waar de kangoeroes klokslag half vijf voor uw terras voorbij springen. Bij TravelEssence is een accommodatie veel meer dan een plek om te slapen. Om dit te ervaren kunt u tijdens het reizen met een camper car door Australië, de campings afwisselen met kleinschalige accommodaties.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief
Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief