Whitsunday Blue Catamaran Sailing

Whitsunday Blue Catamaran Sailing
Locatie Whitsunday Islands
Omgeving Op zee
Duur Meerdere dagen met overnachting
Groepgrootte Maximaal 8 personen
Maaltijd Inclusief alle maaltijden
Moeilijkheid Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar
Natuur
 

Beleef het prachtige gebied van de Whitsunday Islands voor de oostkust van Australië, onderdeel van het Groot Barrièrerif, en laat u verwennen aan boord van het luxejacht Whitsunday Blue van Whitsunday Catamarans. De cruise voert u in 3 dagen vanuit de Abel Point Marina bij Airlie Beach naar een aantal paradijselijke eilanden en u bezoekt unieke plekken als het hagelwitte, 5 kilometer lange strand van Whitehaven Beach aan de oostkant van Whitsunday Island, diverse baaien en riffen waar het wemelt van tropische vissen en weelderig koraal en de idyllische Nara Inlet vanwaaruit u op Hook Island grotschilderingen van de Aboriginals kunt bewonderen. Overigens ligt de route niet vast, maar kan worden aangepast aan uw speciale wensen. Onderweg is er volop tijd om aan boord te relaxen, te zwemmen, te snorkelen en erop uit te gaan in een doorzichtige 2-persoons kajak.

De Whitsunday Blue biedt plaats aan 8 gasten in 4 2-persoonshutten. Elke hut heeft een eigen badkamer met toilet. De salon en het restaurantgedeelte zijn uitgerust met stijlvol meubilair in hout en leer. De catamaran is voorzien van de modernste navigatie- en elektronische apparatuur en de schipper en uw gastvrouw zorgen voor optimale service, begeleiding en instructie. De maaltijden worden aan boord bereid, zijn van hoog culinair niveau en worden opgediend in de openlucht of in het van airco voorziene restaurantgedeelte. U kunt gratis gebruikmaken van een complete snorkeluitrusting inclusief wetsuit, bad- en strandhanddoeken.

Deze 3-daagse cruise met de Whitsunday Blue is bedoeld voor gasten in de leeftijdscategorie 20-50 en niet geschikt voor kinderen. Hij is uniek niet alleen vanwege de exclusieve uitstraling en het beperkte aantal gasten, maar ook door het hoge niveau van service en verzorging. Aan boord van een luxe catamaran van een gereputeerde rederij maakt u kennis met een van de mooiste eilandgebieden van de wereld. Wat meer kunt u zich wensen?