Wandelen in Australië

Wandelen in Australië

Van een stadswandeling die u naar verborgen plekken voert tot een wandeling door een van de nationale parken waarbij u geniet van de flora en fauna. De mogelijkheden om te wandelen in Australië zijn groot. U heeft de keuze uit korte wandelingen of zelfs meerdaagse wandeltochten; van licht tot zwaar, op eigen houtje of onder begeleiding van een gids.

Wandelroutes door de nationale parken

Door Australië lopen kilometers aan wandelroutes waarbij u op de mooiste en meest afgelegen plekken komt. Zo is Tasmanië een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Hier kunt u diverse wandelingen maken, waaronder een vierdaagse wandeltocht door de Bay of Fires. Samen met een gids loopt u over zandstranden, langs baaien en inhammen. Of bewandel de Three Capes Track in het zuidoostelijke puntje van Tasmanië. Op deze wandelroute worden slechts 48 wandelaars per dag toegelaten!

Stadswandelingen in Australië

Met een stadswandeling beleeft u Australië als een local. Ga op pad in Melbourne en luister naar de verhalen van de gids terwijl u door verborgen steegjes met cafés, restaurants en winkels struint. Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod op het gebied van wandelen in Australië.