Ontdek de Outback van Australië

Ontdek de Outback van Australië

In de Outback ontdekt u de veelzijdigheid van Australië. Het landschap varieert van rode woestijn met diepe canyons en ravijnen tot watervallen, rivieren en uitgestrekte wetlands vol Australische dieren. Tijdens een tocht door het Northern Territory maakt u kennis met de geschiedenis en de cultuur van de oorspronkelijke bevolking, de Aboriginals.

Ga op safari door de Australische Outback

Tijdens een van onze meerdaagse Outback tours ervaart u de oneindige vlaktes en tijdloosheid van de Australische wildernis. Vanuit Alice Springs gaat u per 4WD op avontuur door het Red Centre van Australië. In een kleine groep rijdt u over onverharde wegen langs diepe canyons, oranjekleurige rotsformaties, watervallen en rivieren. Uw Aboriginal gids vertelt onderweg over het gebied en de geschiedenis. Tijdens deze safari overnacht u middenin de natuur.

Of ga met een gids op kajakavontuur over de Katherine River. Met een klein groepje trekt u de wildernis in en peddelt u drie dagen door het natuurgebied Katherine. Aan het einde van de middag legt u de kajak aan wal en geniet u rondom het kampvuur van de gerechten die uw gids in zijn mobiele keuken bereidt. ’s Nachts overnacht u onder de sterrenhemel in een echte Aussie swag. Bent u klaar voor een unieke avontuur?

Hieronder vindt u een selectie van onze safari’s door de Outback van Australië.