Op avontuur met Aboriginals in Australië

Op avontuur met Aboriginals in Australië | TravelEssence
OntvangstCapes
Locatie Denham
Omgeving Bij het strand, Op zee, In de outback, In de natuur
Duur Hele dag, Twee dagen met overnachting
Maaltijd Inclusief alle maaltijden
Natuur
Cultuur
Adrenaline
 

Zoals u misschien weet zijn de Aboriginals de oorspronkelijke bewoners van Australië. Zij hebben een diepe spirituele verbinding met het land en kennen al haar geheimen. Zo ook in Monkey Mia en Shark Bay, gelegen in West-Australië. TravelEssence stuurt u graag op pad met Wula Gura Nyinda Eco Adventures, om u kennis te laten maken met de lokale Aboriginal stam en de natuurlijke schoonheid van de regio.

Wula Gura Nyinda Eco Adventures is eigendom van Darren “Capes” Capewell, een afstammeling van de Nhanda en Malgana Aboriginals. Zijn doel is om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen en wij helpen hem daar graag een handje bij.

In het wild kamperen en lekker kokkerellen

Tijdens de Catch & Cook Camping Adventure tour ontdekt u Francois Peron National Park en kampeert u op het strand. U verkent de natuur en cultuur van het nationale park tijdens een 4WD-rit. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om te gaan kajakken en snorkelen. De gids gebruikt zijn lokale kennis om u oog in oog te laten staan met schildpadden, bijzondere vissen, mantra’s, haaien en vogels. Deze kennis komt ook van pas tijdens het verzamelen en koken van zeevruchten voor bij het kampvuur.

Rondom het kampvuur luistert u naar de verhalen over de Aboriginals in dit zoutwatergebied en naar de geluiden van de didgeridoo. Een didgeridoo is een blaasinstrument dat gebruikt wordt door de Aboriginals in het noorden en westen van Australië. Het is misschien wel het oudste muziekinstrument ter wereld. De nacht brengt u door in een tent onder de sterrenhemel.

Kajakken en snorkelen in Big Lagoon

In het Francois Peron National Park kunt u ook gaan kajakken en snorkelen. U wordt dan opgehaald met een 4WD. De gids laat u het lokale eten proeven en vertelt u meer over medicijnplanten en verschillende vogelsoorten. Bij Big Lagoon gaat u na de nodige instructies het water op. Vervolgens heeft u ruim de tijd om te kajakken, zwemmen en snorkelen. De gids zit boordevol lokale kennis en gaat voor u op zoek naar schildpadden, haaien, vissen en vogels. Op het strand wordt geluncht, waarna het tijd is voor een ontspannen bubbelbad bij Peron Homestead.