Ontdek de verborgen pareltjes van Sydney

Ontdek de verborgen pareltjes van Sydney
OntvangstEmilya & Sophia
Locatie Sydney
Omgeving In de stad
Duur Halve dag, Hele dag
Groepgrootte 5 tot 10 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

In Sydney is natuurlijk veel meer te zien dan alleen het Sydney Opera House en Bondi Beach. Deze levendige stad kent verschillende hippe buitenwijken met talloze verborgen cafés, winkels en kunstgalerijen. Wij zadelen u op met uw eigen Culture Scout, zodat u een aantal van deze lokale hotspots kunt ontdekken.

Culture Scouts is een klein bedrijf dat lokale wandeltochten organiseert door Chippendale, Redfern, Surry Hills en Newtown. U wordt vergezeld door een local die u de weg wijst en kennis laat maken met de cultuur van Sydney’s hipste buitenwijken.

Maak uzelf vertrouwd met Sydney’s snelst veranderende wijken

Chippendale en Redfern zijn twee opkomende wijken met een rijke geschiedenis. Aan het begin van de twintigste eeuw waren dit sloppenwijken, gekenmerkt door slachthuizen, brouwerijen en gangsters. Nu staan Chippendale en Redfern bekend om moderne architectuur, internationaal erkende galerijen voor de hedendaagse kunst en een bloeiende plaatselijke cuisine. Uw gids zal u alles vertellen over deze transformatie en neemt u met liefde mee naar zijn of haar favoriete plekjes.

De kunstzinnige Inner West Walking Tour

Deze tour voert u door de straten van Newton en Enmore, langs creatieve straatkunst, vintage winkels en pittoreske eetgelegenheden. Uw gids neemt u mee op sleeptouw en stelt u voor aan lokale kunstenaars, die u graag meer vertellen over hun werk.

Leer het echte Sydney kennen

In de bruisende wijken van Surry Hills en Darlinghurst vindt u op elke straathoek wel een café, restaurant of leuke winkel. Tijdens de wandeling vertelt uw gids over de scheermessen bendes die hier aan het begin van de twintigste eeuw de straten onveilig maakte. Maar ook over het ontstaan van de Australische LGBT beweging en het Mardi Gras festival dat hier elk jaar gehouden wordt.