Kajakken in Australië

Kajakken in Australië | TravelEssence

Verken de Australische wildernis in een kajak. Dit is de perfecte manier om zeehonden, dolfijnen, vogels en andere wilde dieren van dichtbij te observeren zonder ze te storen. Daarnaast is kajakken op zee of in een machtige rivier simpelweg een unieke ervaring. Ga het avontuur tegemoet tijdens een opwindende kajaktocht of ontspan terwijl u in de zon rustig van de omgeving geniet. In een kajak ziet u Australië als nooit tevoren.

Verken Australië per kajak

Australië kent verschillende locaties waar u uitstekend kunt kajakken. Neem bijvoorbeeld Katherine River. Hier hoort u alleen het geluid van de wind, het water en de wilde vogels die boven uw hoofd rondfladderen. Noosa is dan weer de perfecte plek om walvissen en dolfijnen te spotten (en om een 4WD over het strand te rijden). Wie meer geïnteresseerd is in de geschiedenis van Australië of lekker wil ronddobberen kan het beste naar het pittoreske kustplaatsje Seventeen Seventy gaan.

Onze kajaktochten maakt u doorgaans met een kleine groep en onder leiding van een ervaren gids die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt op het water. De tochten zijn geschikt voor alle niveaus. Voor u vertrekt, krijgt u veiligheidsinstructies en leert u een aantal technieken. U kunt kiezen voor een dagtocht, maar er zijn ook meerdaagse tochten waarbij u midden in de natuur overnacht. Hieronder vindt u een selectie van onze kajaktochten in Australië.