ISail Whitsundays

ISail Whitsundays
Locatie Whitsunday Islands
Omgeving Op zee
Duur Meerdere dagen met overnachting
Groepgrootte Maximaal 12 personen
Maaltijd Inclusief alle maaltijden
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
 

Maak kennis met de schitterende Whitsunday-archipel, een groep van 22 paradijselijke eilanden voor de oostkust van Australië, behorend tot het Groot Barrièrerif, en geniet van een onvergetelijke zeiltocht langs ongerepte stranden, schilderachtige baaien met turkooiskleurig water en unieke koraalriffen die tot de rijkste en meest gevarieerde ecosystemen op aarde behoren. Als u kiest voor ISail Whitsundays van de gebroeders Luke en Tristram Mairs kunt u rekenen op een geheel verzorgde tocht aan boord van een comfortabel jacht en bezoek aan de mooiste plekken van de Whitsundays.

ISail Whitsundays beschikt over 3 jachten, Iceberg, Blizzard en On Ice, met een capaciteit van resp. 12, 10 en 10 gasten en 2 bemanningsleden. Met de Iceberg vertrekt u om 08.30 uur voor een cruise van 2 dagen en 1 nacht op maandag, donderdag en zaterdag; met de Blizzard duurt de cruise 2 dagen en 2 nachten met vertrek om 16.00 uur op dinsdag, vrijdag en zondag; hetzelfde geldt voor de On Ice die op maandag, donderdag en zaterdag vertrekt. Vertrekpunt is in alle gevallen de Abel Point Marina in Airlie Beach en u bezoekt o.a. Whitehaven Beach, een van de mooiste stranden van Australië op Whitsunday Island, Hill Inlet Lookout en 2 tot 3 besloten baaien waar u kunt zwemmen, snorkelen en wandelen. Inbegrepen zijn accommodatie aan boord in comfortabele 2- en 4-persoons hutten, entreegelden, maaltijden, huur van wetsuits en complete snorkeluitrusting. De Blizzard beschikt ook over een seascooter, de On Ice over een seascooter, kajak en aquaglider. De cruises vinden het hele jaar door plaats.

Ook tochten van 1 dag zijn mogelijk. U bezoekt dan de Blue Pearl Bay op Hayman Island of Bali Hai op Black Island en bij gunstig weer ook de Langford Island-zandbank die geldt als een van de beste stranden in de regio.