Fietsen in Australië

Fietsen in Australië

Fietsen is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij reizen door Australië. Toch is het land wel degelijk geschikt om per fiets te verkennen. Wilt u niets van een stad missen, maar niet de hele stad bewandelen? Dan is een begeleide fietstocht een goed alternatief. Met keuze uit verschillende tours is er voor ieder wat wils.

Ervaar Australische steden en natuur op de fiets

Wilt u de hoogtepunten van de stad zien? Fietst u liever naar de geheime plekken om de stad door de ogen van de locals te zien? Of gaat uw voorkeur uit naar een privé tour die wordt afgestemd op uw wensen? Het kan allemaal. Onder leiding van een gids ontdekt u de mooiste plekken van bijvoorbeeld Sydney, Melbourne en Brisbane. Op een ontspannen manier verkent u deze steden, terwijl u onderweg anekdotes en verhalen te horen krijgt.

Trekt u liever de natuur in? Dan kunt u een meerdaagse fietstocht in bijvoorbeeld Victoria maken, waarbij u een oude spoorlijn volgt. Weilanden en heuvels worden hier afgewisseld door regenwoud en bos. Onderweg is er voldoende mogelijkheid om te stoppen voor een drankje of voor de lunch. Voor de fietsen, helmen en ander materiaal wordt gezorgd. Hieronder vindt u een selectie van onze fietstochten in Australië.