Ervaar de Aboriginal cultuur in New South Wales

Ervaar de Aboriginal cultuur in New South Wales | Australië | TravelEssence
OntvangstDwayne ‘Naja’ Bannon-Harrison
Locatie Narooma
Omgeving Bij het strand, In de outback, In de natuur
Duur Meerdere dagen met overnachting
Groepgrootte 5 tot 10 personen
Maaltijd Inclusief alle maaltijden
Moeilijkheid Niet geschikt voor kleine kinderen, Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar
Natuur
Cultuur
Green
 

Bij Aboriginal cultuur denkt u in eerste instantie misschien aan het rode hart van Australië, maar u kunt ook naar de staat New South Wales afreizen om kennis te maken met de Aboriginal cultuur. Aan de zuidkust van New South Wales ervaart u de cultuur van de Yuin Aboriginals tijdens de Djirringanj Dreaming Tour. Dompel uzelf onder in hun magische wereld.

Een organisatie gerund en beheerd door Yuin Aboriginals

De Djirringanj Dreaming tour wordt verzorgd door de organisatie Ngaran Ngaran Culture Awareness. Deze organisatie is opgericht door Dwayne ‘Naja’ Bannon-Harrison met als doel om de cultuur en verhalen van zijn voorouders door te geven. Hiermee treedt hij in de voetsporen van zijn grootvader uncle Max ‘Dulumunmun’ Harrison, die vijftig jaar lang Australiërs voorlichting gaf over de Yuin cultuur.

Drie dagen op pad

Een aantal plekken in de Bega Valley en Bermagui regio hebben een heilige betekenis voor de Yuin Aboriginals. U bezoekt deze spirituele plaatsen, luistert naar de eeuwenoude verhalen die van generatie op generatie worden doorgegeven en u ervaart traditionele ceremonies en rituelen.

Zo maakt u een welkomstceremonie mee en leert u onder andere meer over het scheppingsverhaal van de Yuin Aboriginals. Ook proeft u gerechten die geïnspireerd zijn op het bush tucker eten van de Aboriginals. U brengt twee nachten door in een luxe tent ingericht met een tweepersoonsbed waarbij u een kitchenette en badkamer deelt.