Dagtour naar Dunk Island

Dagtour naar Dunk Island in Nieuw-Zeeland | TravelEssence
Foto door Paul Toogood
OntvangstMission Beach Dive
Locatie Dunk Island
Omgeving Bij het strand, In het bos
Duur Hele dag
Maaltijd Niet inbegrepen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Green
 

Door de fijne sfeer op het eiland kunt u volledig relaxen op Dunk Island in Australië. Het eiland ligt vlak bij de stranden van Wongaling Beach en Mission Beach. Dunk Island is een nationaal park en behoort tot The Family Islands. Dit is een groep van negen kleine eilanden die in 1770 door niemand minder dan James Cook ontdekt werden.

Als u tijdens uw reis door Australië met de Reef Goddess op pad gaat naar het Great Barrier Reef, dan zet u ook voet aan land bij Dunk Island.

Dagtour naar Dunk Island in Australië

Uw dag op Dunk Island

Om 09:30 uur vertrekt u met de watertaxi naar Dunk Island, waar u uw dag helemaal zelf kunt invullen. Zo kunt u een wandeling maken door het regenwoud. Hier leven unieke planten en dieren, zoals de blauwe vlinder en meer dan 150 vogelsoorten. Een andere wandeling brengt u naar de top van de berg voor een panoramisch uitzicht over de oceaan.

U kunt ook snorkelen rondom Dunk Island om de kleurrijke koraalriffen van het Great Barrier Reef in Australië te ontdekken. Eindig uw actieve dag op de afgelegen stranden van Dunk Island. Bij de Dunk Island Sunset Bar kunt u met muziek op de achtergrond een biertje drinken. Deze bar biedt ook emmers met gamba’s en Corona’s aan, zodat u kunt picknicken op het strand.

Dunk Island Sunset Bar in Australië

Een halve dag op Dunk Island

Het is ook mogelijk om te kiezen voor halve dag op Dunk Island in Australië, want er valt natuurlijk nog veel meer te zien tijdens een rondreis door Australië. Bij een halve dag vertrekt u ook om 09:30 uur van het vaste land. In plaats van 15:30 uur bij een hele dag, keert u bij een halve dag rond 12:00 uur terug naar het vaste land.