Culinaire wandelingen door de straten van Sydney

Culinaire wandelingen door de straten van Sydney
OntvangstMaree
Locatie Sydney
Omgeving In de stad
Duur Halve dag, Hele dag
Groepgrootte Prive gids, 1 tot 4 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Het is niet altijd eenvoudig om in een wereldstad als Sydney de lekkerste en leukste eetgelegenheden te vinden. Zeker als u op de doorreis bent of niet heel lang de tijd heeft tijdens uw rondreis door Australië. Met de Sydney Connection Tour hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

U maakt een wandeling door de hipste binnensteden van Sydney en bezoekt de eet- en drinkgelegenheden waar ook de locals graag van mogen genieten. Maureen Sheehan, uw gids, zit boordevol verhalen en anekdotes. Zij vertelt u met liefde meer over de restaurants, wijken en lokale identiteiten die Sydney zo bijzonder maken.

De rijke geschiedenis van Darlinghurst

In Darlinghurst verkent u de straten waar Tilly Devine in de jaren twintig en dertig de onderwereld regeerde. Naast een onstuimig verleden, kent Darlinghurst enkele van de beste en meest gerenommeerde restaurants van Sydney. Ontdek Aziatische fusion of proef de allerbeste mediterrane gerechten in deze combinatie van straatcultuur en retro chic.

Het gezellige Potts Point

Potts Point is een gebied dat constant in beweging is en waar zowel bohémiens als de jetset in de jaren veertig vaste voet aan de grond hebben gekregen. De moderne Australische keuken heeft hier veel te bieden. Vraag het de locals, want de restaurants zitten elke avond gezellig vol.

Beleef de laatste voedseltrends in Surry Hills

Unieke mode, moderne interieurwinkels en een gevarieerde eetcultuur maken van Surry Hills Sydney’s hipste wijk. Geen wonder dat architecten en ontwerpers zich hier graag vestigen. Geniet van de pittoreske bars en de vele voedseltrends die in Surry Hills bloeien.