Brisbane op de fiets

Brisbane op de fiets | Australië | TravelEssence
Locatie Brisbane
Omgeving In de stad
Duur 2-4 uur
Groepgrootte 1 tot 4 personen, 5 tot 10 personen
Moeilijkheid Geschikt voor iedereen
Natuur
Cultuur
Adrenaline
Green
 

Bekijk Brisbane eens op de fiets, samen met een lokale gids. De fietstour van Brisbane By Bicycle is een afwisseling van historische bezienswaardigheden, culturele attracties en onontdekte plekken die niet in de reisgidsen staan. Onderweg stopt u regelmatig, waar u luistert naar de verhalen van uw gids.

De Australische stad Brisbane tijdens zonsondergang

Op stap met de fiets door Brisbane

Brisbane heeft meer dan 500 kilometer aan fietspaden, waardoor u zich makkelijk kunt voortbewegen door de stad. Fiets langs de rivier, door de vele parken en door het centrum.

De tours zijn erop gericht dat u Brisbane door de ogen van een local ervaart. Onderweg wijst de gids u op leuke plekjes, geeft restaurant aanbevelingen en tips over dingen die u kunt doen tijdens uw verblijf in Brisbane. De fietstour eindigt met een drankje in een gezellige bar.

Fietsen door Brisbane met Brisbane by Bicycle

U heeft de keuze uit verschillende tours. Fiets bijvoorbeeld in twee tot drieëneenhalf uur langs alle bezienswaardigheden van de stad. Dit kan ook tijdens zonsondergang. Of ontdek de food scene in Brisbane tijdens de Eat Streets Market Bike Tour. Tijdens deze fietstocht bezoekt u verschillende markten waar u internationale gerechten en speciale bieren kunt uitproberen.

Fietsen in Brisbane met Brisbane By Bicycle