Aboriginals ontmoeten in Australië

Aboriginals ontmoeten in Australië | TravelEssence

Australië is niet alleen het land van kangoeroes, krokodillen, koala’s en indrukwekkende natuur. Het is ook het land van een van de oudste volkeren ter wereld: de Aboriginals. Hun kennis van de natuur, de dieren en hun oeroude verhalen maken uw reis naar Down Under onvergetelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om Australië te zien door de ogen van de Aboriginals.

Ga op pad met een Aboriginal gids

Ontdek samen met een Aboriginal gids het Uluru Kata Tjuta National Park. Tijdens de tour komt u meer te weten over Uluru en de traditionele eigenaren de ‘Anangu’, zoals de lokale Aborigines worden genoemd. Of bezoek in het meest noordelijke gedeelte van het Northern Territory het gebied Arnhemland. Nergens is de cultuur van de Aboriginals zo levendig en zijn de sporen van het verleden zo zichtbaar als hier. Bekijk hier eeuwenoude Aboriginal rotstekeningen en luister naar de verhalen van uw gids. Dit reservaat kunt u alleen bezoeken onder begeleiding van een gids.

  • Rotsformatie Uluru in het rode centrum van Australië
    Rotsformatie Uluru in het rode centrum van Australië
  • Eeuwenoude rotsschilderingen in Arnhemland
    Eeuwenoude rotsschilderingen in Arnhemland
  • Verken Arnhemland met een Aboriginal gids
    Verken Arnhemland met een Aboriginal gids

Maar niet alleen in Northern Territory kunt u kennismaken met de cultuur van de Aboriginals. Reis bijvoorbeeld af naar de staat New South Wales waar u zichzelf onderdompelt in de wereld van de Yuin Aboriginals.

Hieronder vindt u een selectie van verschillende activiteiten die u kunt ondernemen die u een kijkje geven in de cultuur van de Aboriginals.