Activiteiten in Australië

Activiteiten in Australië | TravelEssence

Ontdek Australië door de ogen van de locals.

Een bruisend stadscentrum leert u het beste kennen wanneer de locals u tijdens een fietstocht hun favoriete plekken laten zien. De Outback ervaart u pas echt door de ogen van de Aboriginals en de verhalen van hun voorouders. Misschien blijft u het liefst even een dag bij uw accommodatie en maakt u een wandeling langs de watervallen in het regenwoud of gaat u met uw hosts mee om de alpaca’s op de boerderij te voeren. Wellicht observeert u graag dolfijnen, zeeleeuwen en walvissen in de vrije natuur of bezoekt u een van de vele nationale parken die het land rijk is. Dit en nog veel meer beleeft u tijdens de unieke activiteiten in Australië.

Kleinschalige activiteiten in Australië met respect voor de omgeving

Het verbaast u vast niet dat er tijdens een rondreis door Australië ontzettend veel te zien is. Sommige van deze bezienswaardigheden kunt u zelf ontdekken, maar er zijn ook activiteiten en excursies in Australië die u alleen kunt ondernemen met een lokale gids. Maar wist u dat dit uw rondreis ook nog eens onvergetelijker maakt? U bent in contact met de locals, leert alles over het unieke dierenleven en ontdekt de schoonheid van het land. Tijdens onze activiteiten reist u in een kleine groep, verlaat u de gebaande paden en komt u op plekken waar u alleen of met een grote groep niet zou komen. De activiteiten in Australië zijn gericht op het behoud van de natuur. Zo is de natuur de baas tijdens een kajakavontuur, waarbij de dieren dus niet aangeraakt worden. Het Great Barrier Reef ontdekt u met een kleinschalige zeiltocht, waarvan de gids u niet alleen de mooiste plekken laat zien, maar ook zorg draagt voor het koraalrif.

“Via TravelEssence beleven we een geweldige dag met 'Melbourne by Bike'. Dé manier om de stad te verkennen” - Lees het reisverslag van Ruth & Rens

Met zorg geselecteerde excursies in Australië

Wij bezoeken de activiteiten en excursies in Australië persoonlijk, selecteren deze zelf en weten precies wat wij u aanbieden. Met deze lokale expertise kunnen wij de juiste activiteiten selecteren die bij uw specifieke wensen passen.