Yering Gorge Cottages

Yering Gorge Cottages | Australië | TravelEssence
OntvangstBrett & Lisa
Locatie Melbourne
Ligging In het bos, In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Modern, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 90,-

De Yering Gorge Cottages bevinden zich aan de oever van de Yarra rivier, midden in de mooie Yarra vallei en zijn voorzien van alle gemakken. U kunt hier prachtige wandelingen maken op de vele bush tracks naast de Yarra, keus genoeg want er zijn wel meer dan 12 kilometer aan wandelpaden op het terrein.

Wilt u het iets sportiever dan kunt u een ritje maken op een van de mountainbikes op een van de vele uitgezette tracks. Ook erg leuk om te doen is een bezoek aan een van de vele wijngaarden in de omgeving inclusief wijnproeverij. In de Yarra Valley kunt u bovendien heerlijk uit eten in een van de uitstekende restaurantjes.

Locatie

U vindt de accommodatie op slechts 45 minuten rijden ten noorden van het centrum van Melbourne en op 50 minuten van de luchthaven.

Verblijf

Yering Gorge Cottages heeft acht cottages met een slaapkamer, ideaal voor stellen. Daarnaast zijn er twee losstaande cottages met ieder twee slaapkamers, waar het met het gezin heerlijk verblijven is. Ook zijn er nog twee cottages die aan elkaar vast zitten met ieder twee slaapkamers. Deze kunnen los geboekt worden, maar ook samen zodat u een accommodatie heeft met vier slaapkamers waar maximaal acht personen kunnen verblijven.

Maaltijden

De cottages zijn op basis van zelfverzorging met volledig uitgeruste keuken. Ook kunt u gebruik maken van de barbecue. In de omgeving van de Yering Gorge Cottages vindt u ook heel veel lokale restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.