Whitsunday Moorings Bed & Breakfast

Whitsunday Moorings | Australië | TravelEssence
OntvangstSandra
Locatie Whitsunday Islands
Ligging Bij de zee
Uitzicht Zeezicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, Restaurant op loopafstand, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid

Whitsunday Moorings Bed & Breakfast in Airlie Beach wordt geprezen om het heerlijke ontbijt en het uitzicht op de Abel Point-jachthaven. Deze Australische bed & breakfast is rustig gelegen in een tropische tuin. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt terwijl u uitkijkt op de zee. Na een dag op pad te zijn geweest kunt u ’s middags bijkomen met een drankje bij het zwembad.

Welkom bij Moorings Bed & Breakfast in Australië

De bed & breakfast heeft drie gastenkamers met ieder een eigen badkamer. Vanaf uw eigen terras geniet u van de zonsondergang en ziet u de boten weer terugkeren naar de haven. Iedere ochtend wordt er voor u een vers à-la-carte ontbijt voorbereid. Ook kunt u zelf een maaltijd voorbereiden in uw keuken, maar u kunt er ook voor kiezen om een hapje te eten in een van de restaurants in Airlie Beach. Als gast kunt u gebruikmaken van het zwembad en wifi.

  • Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt
    Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt
  • Zoek verkoeling op bij het zwembad
    Zoek verkoeling op bij het zwembad

Verken vanuit Airlie Beach de Whitsundays

Airlie Beach is een populaire uitvalsbasis om de beroemde Whitsundays te bezoeken. Vanuit dit kleine havenplaatsje worden er diverse tochten georganiseerd naar deze eilanden. Het kleine Airlie Beach heeft zelf een aantal winkels, eetgelegenheden en barretjes. Ondanks het toeristische karakter heeft het plaatsje een relaxte sfeer.

De Whitsundays is een eilandengroep dat bestaat uit maar liefst 74 eilandjes die voor de kust van Queensland liggen. De eilanden worden omringd door blauw, helder water en hebben witte stranden. Vanwege de ligging in het Great Barrier Reef lenen de eilanden zich uitstekend voor duiken en snorkelen.

Air Whitsunday Plane over Whitehaven Beach De Whitsundays vanuit de lucht