Thala Beach Lodge

Thala Beach Lodge | Australië | TravelEssence
OntvangstRob & Oonagh
Locatie Port Douglas & Daintree
Ligging In het bos
Uitzicht Zee en berg zicht
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Natuur, Design
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 230,-

Of u nu van wandelen door de bossen houdt of liever een dag in een hangmat onder een palmboom doorbrengt, bij Thala Beach Lodge bent u aan het juiste adres. De bungalows van deze Australische wildernis lodge liggen op de rand van het regenwoud en het parelwitte strand. Het is een goede uitvalsbasis om de regio Tropical North Queensland te ontdekken met zijn unieke regenwouden, stranden, koraalrif en, niet te vergeten, Aboriginal cultuur.

Verblijf in de ecologische bungalows van Thala Beach Lodge

De ecologische bungalows van deze wildernis lodge in Australië liggen dus op de rand van het regenwoud en het tropische strand. Zo heeft u aan de ene kant uitzicht op de oceaan met het Great Barrier Reef en aan de andere kant op de groene omgeving van het regenwoud. De bungalows zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een balkon en badkamer.

Een van de bungalows op palen en midden in het regenwoud van de TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Thala Beach House

U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse activiteiten tijdens uw verblijf. Wat dacht u bijvoorbeeld van de enige kokosnotentour van Australië, waarbij u de jonge en groene kokosnoot proeft of een tour waarbij u luistert naar de verhalen van de lokale Aboriginals. Deze verhalen worden van generatie op generatie doorverteld en geven u inzicht in de geschiedenis en tradities van dit eeuwenoude volk. Wilt u liever even ontspannen? Laat uzelf dan verwennen in de spa van Thala Beach Lodge, ga aan het zwembad in het regenwoud liggen of kies voor een Australisch gerecht in het restaurant.

Het grote zwembad van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Thala Beach House

De omgeving van deze wildernis lodge in Australië

De lodge ligt op een schitterende locatie in het tropische noorden van Australië, waar het strand van Oak Beach samenkomt met het regenwoud van Mowbray National Park. In dit nationale park vindt u ook veel bijzondere vogels. U vindt de bungalows van Thala Beach Lodge op een kwartier rijden van Port Douglas en op zo’n vijftig minuten van Cairns. Het oudste regenwoud ter wereld ligt op anderhalf uur rijden en het Great Barrier Reef kunt u ontdekken vanuit verschillende kustplaatsen in de omgeving. U stapt hier op de boot om te gaan snorkelen of duiken en om verrast te worden door het kleurrijke koraal en de unieke vissen.

De omgeving en ligging aan het strand en midden in het regenwoud van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië: Thala Beach House