Sal Salis Ningaloo Reef

Sal Salis Ningaloo Reef | Wildernis tenten in Australië | TravelEssence
Locatie Exmouth
Ligging Bij de zee, In landelijk gebied
Uitzicht Zeezicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Natuur, Avontuur
Verzorging Inclusief ontbijt en diner
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 955,-

Verscholen in de duinen van Cape Range National Park en aan de oevers van Ningaloo Reef vindt u de luxe wildernis tenten van Sal Salis. Het is een accommodatie in het westen van Australië die zeker een plek op de bucketlist verdient, want u kunt hier de meest ongerepte natuur van Australië bewonderen. Van canyons tot een kleurrijk koraalrif en een prachtige sterrenhemel. Of wat dacht u van zwemmen met de grootste vis ter wereld: de vriendelijke walvishaai. Avontuur is gegarandeerd!

Luxe en avontuur in de Australische wildernis tenten van Sal Salis

De luxe tenten van TravelEssence accommodatie wildernis tenten in Australië: Sal Salis Ningaloo Reef

Tijdens uw verblijf in een van de luxe wildernis tenten in Australië kunt u optimaal genieten van de ongerepte natuur van het schiereiland Exmouth. Elke tent staat namelijk op een verhoogd platform en biedt uitzicht op de oceaan. De tenten hebben comfortabele bedden en een badkamer.

Na een dag vol activiteiten en indrukken van de natuur van Western Australia kunt bij het kamp de ervaringen met de medegasten uitwisselen onder het genot van een drankje en de zonsondergang. De chef-kok bereid in het restaurant heerlijke maaltijden met lokale ingrediënten, waarbij lokale wijnen worden geserveerd.

Accommodatie Sal Salis aan Ningaloo Reef

Bijzondere dieren, kleurrijk koraal en indrukwekkende canyons

De luxe tenten van TravelEssence accommodatie wildernis tenten in Australië: Sal Salis Ningaloo Reef

Niet alleen het oosten van Australië kent een mooi koraalrif, ook het westen is in het bezit van zo’n kleurrijk fenomeen. Het koraalrif ligt aan het tentenkamp, heeft 250 soorten koraal en 500 vissoorten. Maar ook de volgende bijzondere dieren leven er: zeeschildpadden, roggen, bultruggen en, nog wel de meeste unieke van allemaal, walvishaaien.

Naast dieren in het water kent deze regio ook bijzondere diersoorten op het land. Tussen de tenten door huppelen bijvoorbeeld kangoeroes en emoes. Deze dieren komt u ook tegen in Cape Range National Park, een van de best bewaarde natuurgebieden van Australië. In dit nationale park wordt u ook verrast door een mooi duingebied met canyons. Op een half uurtje lopen vindt u de canyon Mandu Mandu Gorge met een belangrijk geologisch verleden. U vindt hier namelijk tal van fossielen en kalksteen formaties.

De luxe tenten van TravelEssence accommodatie wildernis tenten in Australië: Sal Salis Ningaloo Reef

Spot de walvishaai in het westen van Australië

De Ningaloo kust staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is een van de unieke plekken om te zwemmen met walvishaaien. De walvishaai is ’s werelds grootste vis, heeft een gemiddelde lengte van twaalf meter en kan tot zeventig jaar oud worden. Wees niet bang, want de walvishaai is een vriendelijke vis die alleen plankton eet en gewoon in alle rust zwemt in de oceaan.

Dit reusachtige wezen kunt u spotten tussen april en juli. U kunt dan tijdens uw verblijf in een van de tenten van Sal Salis een tour boeken, zodat de ervaren gidsen u mee kunnen nemen op een boot naar de walvishaaien.

Spot de walvishaai in Ningaloo Reef