Longitude 131

Longitude 131⁰ in Ayers Rock  | Luxe lodges in Australië | TravelEssence
Locatie Uluru Ayers Rock
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Uitzicht op Ayers Rock
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Restaurant
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid

Met zijn luxe witte tenten is het Longitude 131 een opvallende verschijning in het landschap van het Uluru-Kata Tjuta National Park. Hier wordt u wakker met uitzicht op - de door de opkomende zon roodgekleurde - Ayers Rock en kunt u dineren onder de sterren. Deze luxe lodge laat zien dat luxe en de Outback prima samengaan.

TravelEssence accommodatie: Longitude 131 in Ayers Rock, Australië

Luxe en Outback gaan prima samen bij Longitude 131

Longitude 131 tilt glamping naar een hoger niveau. Deze Australische luxe lodge is opgezet als een afgelegen safari kamp met slechts zestien tenten die stuk voor stuk uitkijken op het icoon van het rode hart van Australië: Uluru. Alle tenten zijn vernoemd naar bekende ontdekkingsreizigers en Australische pioniers en zijn uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed en badkamer.

Dune Pavilion is het paradepaardje van Longitude 131 en staat afgezonderd van de zestien tenten. Dit privé huis heeft twee slaapkamers, een badkamer, open haard en is ingericht met moderne kunst van lokale kunstenaars. Vanaf het enorme terras met buitenbed en klein zwembad geniet u van het prachtige uitzicht op Uluru én Kata Tjuta.

De Dune House is de centrale plek van Longitude 131, waar gasten na een dag vol indrukken kunnen bijkomen met een glas wijn of kunnen genieten van heerlijke Australische gerechten. Voor een unieke ervaring dineert u onder de sterren bij Table 131.

Verken Ayers Rock

Exclusief voor haar gasten organiseert de lodge vele excursies. Onder begeleiding van een ervaren gids maakt u kennis met de eeuwenoude cultuur van de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van de streek. Of maakt u met uw gids een wandeling door de Walpa Gorge waar u de rotsformaties de Olgas (Kata Tjuta) van kleur ziet veranderen bij zonsondergang.