Lizard Island Resort

Relaxen aan het einde van de wereld: Lizard Island in Australië | TravelEssence
Locatie Lizard Island
Ligging Bij de zee
Uitzicht Zeezicht, Vrij uitzicht
Sfeer Romantisch, Ontspannen, Natuur, Luxe, Privé
Verzorging Inclusief ontbijt, lunch en diner
Faciliteiten Volledige keuken, Restaurant, Privé dineren, Spa, Sportschool, Picknickmand, Wateractiviteiten
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 1800,-

Wilt u het gevoel hebben aan het einde van de wereld te zijn? Verblijf dan bij Lizard Island Resort in Australië, waarbij luxe en relaxen centraal staan. Lizard Island is een nationaal park met 24 witte stranden, een lagune en slechts één resort. Het eiland is onderdeel van het Great Barrier Reef, ligt 240 kilometer van Cairns en 27 kilometer van de kust van Australië. Ervaar het ultieme vakantiegevoel door het tropische klimaat, met het hele jaar door temperaturen rond de 27 graden

Wat is er te doen op Lizard Island?

Geniet op het strand van een picknick, van de zonsondergang vanaf uw privé strand en van een boottocht met een catamaran. Vanuit Lizard Island kunt u snorkelen of duiken op het Great Barrier Reef. U kunt ook zwemmen met de grote Potato Cod in één van de weinige Cod Hole’s ter wereld.

Lizard Island heeft de naam te danken aan niemand minder dan kapitein James Cook. In 1770 gaf hij het eiland de naam. Vandaag de dag kunt u een wandeling maken naar de Cooks Look. Dit is het hoogste punt van het eiland, waar u een panoramisch uitzicht heeft.

Naast de stranden, de lagune en het resort is er ook een onderzoekscentrum: The Lizard Island Research Station. Onderzoekers van over de hele wereld komen naar dit centrum om onderzoek te doen naar het koraalrif.

Uw verblijf bij Lizard Island Resort

Als u verblijft in de luxe villa van Lizard Island Resort in Australië heeft u een eigen terras met een zwembad, waarvan het water over lijkt te lopen in de zee. De villa ligt afgelegen van de andere accommodaties van het resort, waardoor u het gevoel heeft uw privé strand te hebben. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de Sunset Beach en de Coral Sea. Tijdens de zonsondergang wordt u verwend met een glas champagne en hapjes.

Een privé strand met bed bij Lizard Island Resort in Australië

De villa heeft twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast is er een woonkamer en een keuken, maar zelf koken is niet nodig. U kunt namelijk privé dineren in de villa of bij het vijf sterrenrestaurant Salt Water. Bij dineren in de villa komt een chef-kok voor u koken. Salt Water serveert een mix van Australische gerechten, Mediterraanse smaken en de Aziatische keuken.

  • De woonkamer van de villa bij Lizard Island Resort in Australië
    De woonkamer van de villa bij Lizard Island Resort in Australië
  • De slaapkamer van de villa bij Lizard Island Resort in Australië
    De slaapkamer van de villa bij Lizard Island Resort in Australië
  • Dineren met uitzicht bij Lizard Island Resort in Australië
    Dineren met uitzicht bij Lizard Island Resort in Australië

Bij het resort kunt u ook sporten en een spa behandeling nemen bij Essentia Day Spa. U kunt Lizard Island alleen bereiken met een privé vliegtuig vanuit Cairns Airport.