Jungara Bed & Breakfast

Jungara Bed & Breakfast | Bed & Breakfasts in Australië | TravelEssence
OntvangstKim & Marilyn
Locatie Cairns
Ligging Net buiten de stad
Uitzicht Uitzicht op de tuin
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Restaurant op rijafstand, Zwembad
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid

Bij Jungara Bed & Breakfast komt u in tropische sferen. Deze Australische bed & breakfast in koloniale stijl heeft een grote tropische tuin met kleurrijke vogels en vlinders. Vanuit deze accommodatie ontdekt u het regenwoud, Great Barrier Reef en de afgelegen stranden van Far North Queensland.

Welkom bij Jungara Bed & Breakfast in Australië

Eigenaren Kim en Marilyn verwelkomen u in hun bed & breakfast, gelegen op twintig minuten rijden van Cairns. Zij staan voor u klaar met tips voor de beste adressen en activiteiten in de omgeving. In de ochtend serveren zij een vers ontbijt bestaande uit yoghurt, muesli, brood en vers fruit uit de omgeving. Geniet van dit ontbijt op de veranda met op de achtergrond het gezang van de tropische vogels. Het zwembad nodigt uit tot een verfrissende duik.

Jungara Bed & Breakfast in Australië

De accommodatie heeft drie ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. De kamers komen uit op een veranda, waar u ter ontspanning een boek kunt lezen of gewoon kunt wegdromen bij het uitzicht. Gasten kunnen de keuken gebruiken voor het bereiden van maaltijden.

“Unwind and relax when staying at our bed & breakfast. During your stay visit the Great Barrier Reef, experience the Kuranda train and Skyrail, walk through the ancient rainforests of the Daintree National Park and enjoy our warm climate.”
Kim & Marilyn, Hosts Jungara Bed & Breakfast

Cairns: het tropische paradijs van Australië

Cairns staat bekend om haar ontspannen sfeer en tropisch klimaat. De stad is de toegangspoort tot het tropische noorden van Queensland. Hier vindt u volop kleine eilanden met palmstranden, regenwoud en het Great Barrier Reef.

De ontspannen sfeer in de stad is onder andere te danken aan de backpackers cultuur die Cairns kent. Daarnaast heeft de stad een levendige boulevard met restaurants en cafés. Cairns is ook het uitgangspunt voor veel tochten en excursies naar het Great Barrier Reef. In de de stad vindt u dan ook verschillende duikscholen waar u een korte duikcursus kunt doen.

Cairns in Tropical North Queensland