Glenhope Alpacas Bed & Breakfast

Glenhope Alpacas Bed & Breakfast | Australië | TravelEssence
OntvangstBron & David
Locatie Armidale
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Uitzicht op tuin
Sfeer Gezellig, Landelijk
Faciliteiten Kitchenette
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid

Net buiten het dorpje Armidale, gelegen in de deelstaat New South Wales, vindt u de bed & breakfast en tegelijkertijd alpacaboerderij Glenhope Alpacas Bed & Breakfast. Maak bij deze farm stay in Australië kennis met de alpaca’s en geniet van het Australische boerenleven.

Glenhope Alpacas Bed and Breakfast in Australië

Verblijf op een Australische alpacaboerderij

Uw hosts Bron en David Mitchell zijn allebei opgegroeid met dieren en hebben jarenlange ervaring met het houden van vee. Zij delen dan ook graag hun kennis en liefde voor de alpaca’s met hun gasten. Tijdens uw verblijf op deze Australische boerderij komt u meer te weten over de alpaca’s in Australië, kunt u zien hoe alpacawol gemaakt wordt en mag u helpen met voeren.

Glenhope Alpacas Bed and Breakfast in Australië

De accommodatie heeft twee suites: The Conservatory Suite en The Garden Suite. Vanuit de Conservatory Suite wordt u elke dag wakker met uitzicht over een weiland vol alpaca’s en ’s avonds bewondert u vanaf uw eigen veranda de zonsondergang over het landelijke landschap. Daarnaast heeft de suite wifi en een badkamer. Wanneer u in de Garden Suite verblijft kunt u elke ochtend genieten van ontbijt op uw eigen terras met uitzicht op de tuin. Daarnaast heeft de Garden Suite een badkamer en kitchenette.

"Glenhope Alpacas Bed & Breakfast is mijn favoriete accommodatie in deze regio. Vooral het voeren van de alpaca's is het hoogtepunt van een verblijf hier."
Sebastiaan, Reisadviseur

De locatie van de boerderij in Armidale

Armidale, gelegen halverwege Sydney en Brisbane, is de hoogste stad van Australië. Het wordt omgeven door prachtige natuur zoals watervallen, diepe kloven en diverse nationale parken op ongeveer een uur rijden van Armidale. Zo kunt u in Cathedral Rock National Park verschillende rotsformaties beklimmen en bekijkt u spectaculaire watervallen in het Guy Fawkes River National Park. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, vissen, mountainbiken en kanoën.