Farm stays in Australië

Farm stays in Australië | Australië | TravelEssence

Wakker worden met uitzicht op uitgestrekte vlaktes waar kuddes schapen en koeien grazen. U ontbijt met verse producten van de boerderij om vervolgens op pad te gaan met de boer. Dit vat een farm stay in Australië samen. Een boerderij wordt in Australië een farm genoemd en deze zijn doorgaans vele malen groter dan onze Nederlandse boerderijen. Een verblijf op een Australische farm is een goede manier om kennis te maken met het boerenleven, de mensen die er wonen en te genieten van de natuur.

Slapen op een boerderij in Australië

U verblijft in het huis van de boer of in een cottage op het land van de farm. Geniet tijdens uw verblijf van de gastvrijheid van uw hosts. Zij laten u graag het boerenleven van Australië ervaren door u een rondleiding te geven over de boerderij of u mee te laten helpen met het voeren van de dieren. De meeste farms liggen op mooie en afgelegen plekken, waar rust, natuur en lokale producten de norm zijn.

Wij laten u graag kennismaken met een selectie aan farm stays in Australië, waar u geniet van het leven op het land, de natuur en de dieren.