Eumarella Shores

Verblijf bij de eco lodge Eumarella Shores in Australië | TravelEssence
Locatie Noosa
Ligging Bij de zee, In het bos
Uitzicht Zeezicht, Uitzicht op het meer
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 190,-

De Sunshine Coast, het is een favoriete vakantiebestemming van de Australiërs en kent de mooiste stranden van Australië. Net achter de ruige duinen van deze kustlijn vindt u Noosa Hinterland met het ongerepte Lake Weyba. De oever van dit grote meer is uw bestemming tijdens een verblijf in Noosa. Hier ligt namelijk Eumarella Shores, een eco lodge in Australië waar u het gevoel van thuis ervaart, maar dan aan de andere kant van de wereld.

Een veranda van een van de huisjes van TravelEssence accommodatie eco lodge in Australië: Eumarella Shores in Noosa

Het thuisgevoel bij deze award winnende eco lodge in Australië

Eumarella Shores heeft verschillende awards gewonnen voor de ligging en het ecologische aspect van de lodge. De huisjes van deze eco lodge grenzen aan de oevers van het Lake Weyba en u verblijft hier op basis van zelfvoorziening. Tijdens uw verblijf kunt u dus zelf koken en zelf de was doen, net zoals thuis. Dit klinkt nu misschien niet zo aantrekkelijk, maar als u een lange tijd op reis bent is het fijn om even tijd te hebben voor dit soort huishoudelijke taken.

Uitzicht vanaf de veranda van een van de huisjes van TravelEssence accommodatie eco lodge in Australië: Eumarella Shores in Noosa

Geen zorgen, want u kunt ook andere dingen doen tijdens uw verblijf bij Eumarella Shores. Zo kunt u na een actieve dag opwarmen voor de open haard in uw woonkamer of barbecueën op uw eigen veranda tijdens zonsondergang. De huisjes van deze Australische eco lodge verschillen van grote: de ene is perfect voor koppels en de andere biedt juist genoeg ruimte voor een familie. Alle huisjes hebben een veranda en uitzicht op het meer. Het uitzicht verschilt ook, want het ene huisje ligt op dertig meter van de rand van het meer en de andere ligt meer in de bossen en ziet Lake Weyba tussen de bomen door. Wat een aantal huisjes ook hebben is een badkuip voor het raam, zodat u ontspannen kunt genieten van het uitzicht.

De badkuip bij het raam voor uitzicht op het meer in een van de huisjes van TravelEssence accommodatie eco lodge in Australië: Eumarella Shores in Noosa

Van ontspannen op de veranda naar activiteiten in de omgeving

Lake Weyba is dé plek voor een mooie kanotocht. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de kano’s van Eumarella Shores. Maar de omgeving van de eco lodge biedt ook de kans om wandelingen te maken door de bossen en langs de kustlijn. Of wat dacht u van een fietstocht door de ruige natuur van Australië of een vis vangen voor de barbecue diezelfde avond. Tijdens uw verblijf kunt u ook oog in oog komen te staan met de Australische dieren, zoals kangoeroes.

Kangoeroes aan de oever van het meer die u kunt zien tijdens een verblijf bij TravelEssence accommodatie eco lodge in Australië: Eumarella Shores in Noosa

Noosa, het pareltje van de Sunshine Coast

De Sunshine Coast wordt gekenmerkt door de witte zandstranden, de azuurblauwe zee en de ongerepte kustlijn. Van deze kustlijn is Noosa toch wel het pareltje! Het is een paradijs voor surfers, natuurliefhebbers en bourgondiërs. Zo bestaat het achterland van Noosa uit prachtige meren, regenwoud en opvallende vulkanische rotsformaties. Noosa kent ook verschillende dorpjes, waarvan Noosaville en Noosa Heads favoriet zijn. De plaatsjes liggen op tien á vijftien minuten rijden van de eco lodge Eumarella Shores en u vindt er goede restaurants en cafés.

De ruige kust van Noosa die u kunt ontdekken tijdens een verblijf van TravelEssence accommodatie eco lodge in Australië: Eumarella Shores in Noosa

Surfers kunnen terecht bij de vele stranden, maar ook zeker bij Noosa National Park. Natuurliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres. Het nationale park is namelijk uitgestrekt over een gebied van 4000 hectare, inclusief een aantal gebieden, zoals Lake Weyba, Peregian en Coolum. De natuur in Noosa National Park is ruig met mooie baaien en golven die tegen de rotsen aanslaan.