Daintree Wilderness Lodge

Daintree Wilderness Lodge | Australie | TravelEssence
OntvangstJennifer & David
Locatie Daintree Rainforest
Ligging In het regenwoud
Sfeer Ontspannen, Landelijk, Natuur
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Restaurant
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 210,-

Wilt u het oudste regenwoud ter wereld en ’s werelds grootste koraalrif ontdekken? Dan is Daintree Wilderness Lodge een perfecte uitvalsbasis, want hier komt u tot rust terwijl u de unieke Australische natuur ontdekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van Cape Tribulation, waar het regenwoud en het koraalrif samenkomen? Wij nemen u graag mee naar deze eco-vriendelijke wildernis lodge in Australië.

De binnenkant van de Rainforest Cabin bij TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië, Daintree Wilderness Lodge

Australische wildernis lodge midden in het regenwoud

Daintree Wilderness Lodge is zo ontworpen dat de accommodatie een minimale impact heeft op het milieu van Daintree National Park. Zo hebben de eigenaren geen machines gebruikt voor het bouwen van de accommodatie. Deze accommodatie is een Australische wildernis lodge met zeven Rainforest Cabins. De cabins zijn gebouwd op palen en middels een loopbrug verbonden met het hoofdgebouw. Verder zijn ze voorzien van een balkon en een eigen badkamer.

Na een dag op ontdekkingstocht door Daintree National Park kunt u tot rust komen in het verwarmde zwembad midden in het regenwoud. Geniet van een drankje, lees een boek, klets met de medegasten of doe gewoon lekker even helemaal niets. De eco-vriendelijke accommodatie heeft ook een bar en een restaurant.

Het zwembad van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië, Daintree Wilderness Lodge

Ontdek de omgeving van het oudste regenwoud ter wereld

De wildernis lodge ligt midden in het oudste regenwoud ter wereld, namelijk in Daintree National Park. Het nationale park staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en ligt in de regio Tropical North Queensland. Tijdens uw verblijf in Daintree Wildernis Lodge bent u dus omgeven door de schoonheid en rust van de natuur.

De Australische lodge ligt op veertien kilometer van Daintree River, waar u een boottocht kan maken door het regenwoud. Na ongeveer een half uurtje rijden komt u aan bij Cape Tribulation. Dit is de plek waar het regenwoud en de oceaan, met het Great Barrier Reef, samenkomen. De lodge is dus ook een goede plek om een cruise te maken en te snorkelen of duiken op het grootste koraalrif ter wereld.

Daintree River op veertien kilometer van TravelEssence accommodatie wildernis lodge Australië, Daintree Wilderness Lodge

Het nationale park leent zich ook goed voor mooie wandelingen door het regenwoud. U kunt zelf op pad gaan, maar u kunt ook mee met een georganiseerde wandeling. Tijdens deze wandeling komt u bij een klein kreekje waar u kunt zwemmen en wordt u meer verteld over de lokale flora en fauna. Maar ook op het terrein van de accommodatie, waar mooie vlinders en vogels rondvliegen, kunt u een wandeling maken. Tussen alle bomen vindt u soms een Hope’s Cycads. Deze bomen groeien een meter per honderd jaar, dus kunt u zich wel voorstellen hoe oud deze bomen zijn.