COMO The Treasury

COMO The Treasury in Perth | Hotels in Australië | TravelEssence
Locatie Perth
Ligging In de stad
Uitzicht Stad uitzicht
Sfeer Modern, Historie
Verzorging Inclusief ontbijt
Faciliteiten Restaurant, Restaurant op loopafstand
Overige Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 380,-

In een mooi pand uit de negentiende eeuw, gelegen in het hart van Perth, vindt u COMO The Treasury. Vandaag de dag is dit pand een hotel waar historie, karakter en moderniteit de perfecte combinatie vormen, maar dat is niet altijd zo geweest. Verblijft u bij COMO The Treasury dan overnacht u namelijk in een oud postkantoor en staatskas. Ondanks de rijke geschiedenis en dat het hotel zich in het stadscentrum bevindt, kenmerkt COMO The Treasury zich juist door zijn kleinschaligheid en rust.

TravelEssence accommodatie: COMO The Treasury Hotel in Perth, Australië

Een historisch hotel in Perth

COMO The Treasury in Perth telt 48 kamers en suites die zijn ondergebracht in drie voormalige Victoriaanse overheidsgebouwen. Tijdens het inrichten heeft designer Kerry Hill rekening gehouden met de historie van het pand door het behoud van originele kenmerken, maar is er ook ruimte voor moderne elementen en meubels. U kunt bijvoorbeeld verblijven in de Studio Suite, de Heritage Room of Treasure Room. De kamers hebben rustige kleuren en de hoge ramen laten veel licht binnen.

 • Het balkon van de Heritage Balcony Room
  Het balkon van de Heritage Balcony Room
 • Studio Suite van COMO The Treasury
  Studio Suite van COMO The Treasury
 • Eén van de kamers van het hotel in Perth
  Eén van de kamers van het hotel in Perth

Het hotel heeft een verwarmd en overdekt zwembad en biedt verschillende behandelingen voor lichaam en geest in de Shambhala Spa. In de Treasury Lounge kunt u borrelen om vervolgens in één van de twee restaurants van het hotel te genieten van West-Australische specialiteiten bereidt met ingrediënten uit de regio.

 • Het zwembad van COMO The Treasury
  Het zwembad van COMO The Treasury
 • Het restaurant met uitzicht over Perth
  Het restaurant met uitzicht over Perth

Verken dynamisch Perth

COMO The Treasury is gelegen in het historische hart van Perth. Perth behoort tot de vijf grootste steden in Australië en ligt aan de westkust. Het centrum bestaat uit een mix van moderne hoogbouw en historische kerken en gebouwen. Op vijf minuten lopen van het hotel ligt de straat St. George’s Terrace waar u verschillende gebouwen uit de negentiende eeuw kunt bekijken. Het hotel kijkt uit op de Swan River die de stad doorkruist en langs de oevers vindt u parken en boulevards. Het centrum heeft veel gezellige eetgelegenheden, maar Perth wordt voornamelijk beïnvloedt door de Aziatische keuken. Op twintig minuten lopen van het hotel ligt de wijk Northbridge waar u verschillende restaurants en cafés vindt met een heerlijk aanbod aan Aziatische gerechten.

TravelEssence accommodatie: COMO The Treasury Hotel in Perth, Australië