Altitude One40

Geniet van het mooiste uitzicht in Australië bij Altitude One40 | TravelEssence
OntvangstShane
Locatie Mission Beach
Ligging In het regenwoud, Op een heuvel, Op een privé terrein
Uitzicht Zeezicht
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Op aanvraag een chef kok
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
PrijsindicatieVanaf € 340,-

Op een afgelegen heuvel in het regenwoud dobbert u lekker in uw eigen zwembad die over lijkt te lopen in het mooie uitzicht van het groene regenwoud en de blauwe zee met ergens in de verte een paar eilanden. Al genietend van dit uitzicht en bijkomend van de dag ziet u de zon ondergaan. Uw verborgen paradijs kleurt dan zowel geel als oranje en licht roze. Welkom bij Altitude One40, volgens ons een van de mooiste vakantiehuizen in Australië.

Een unieke beleving bij een van de meest luxe vakantiehuizen in Australië

Altitude One40 heeft verschillende awards gewonnen voor de architectuur van het gebouw, die het mogelijk maakt dat u vanuit elke kamer prachtig uitzicht heeft. Dit Australische vakantiehuis behoort dan ook niet voor niets tot de TravelEssence accommodaties met de allermooiste uitzichten.

TravelEssence accommodatie vakantiehuizen in Australië: Altitude One40 in Mission Beach

Op een heuvel midden in het regenwoud vindt u het huis op een land van ongeveer zeven hectare. Dit terrein is helemaal van u tijdens een verblijf bij Altitude One40 in Mission Beach. U vindt er een eigen landingsplaats voor een helikopter en een grote veranda waar het zwembad is gelegen. Vanaf de veranda heeft u dat mooie uitzicht op Mission Beach, Dunk Island, Bedarra Island en Hinchinbrook Island. Dit luxe vakantiehuis in Australië is geschikt voor maximaal acht personen en heeft een woonkamer met schuifdeuren naar de veranda, vier slaapkamers, twee badkamers en een keuken. Mocht u zelf geen zin hebben om te koken, dan kan Shane voor u een chef kok regelen of zorgen dat er heerlijke gerechten klaar staan.

TravelEssence accommodatie vakantiehuizen in Australië: Altitude One40 in Mission Beach

Ontdek de omgeving van Mission Beach

Het Australische vakantiehuis ligt iets ten zuiden van Mission Beach, in de regio Tropical North Queensland. Dit is een van de mooiste delen op aarde met parelwitte stranden, palmbomen en een azuurblauwe zee. Mission Beach staat ook bekend als bestemming om het Great Barrier Reef te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld aan boord gaan van de kleinschalige boot van de Reef Goddess en het grootste koraalrif ter wereld al snorkelend of duikend ontdekken.

Vanuit AltitudeOne40 loopt u zo het regenwoud in, waar verschillende wandelroutes aangelegd zijn. Wilt u het oudste regenwoud ter wereld bezoeken? Dan reist u zo’n 3,5 uur naar het noorden van Mission Beach naar Daintree Rainforest. De kustplaats en het vliegveld van Cairns liggen op ongeveer twee uur rijden van het vakantiehuis.