Accommodaties in Australië

Accommodaties in Australië | TravelEssence

Het grootste aanbod van kleinschalige accommodaties door heel Australië.

Wanneer u met TravelEssence naar Australië reist, verblijft u in accommodaties die al een beleving op zich zijn. Van een eco lodge midden in het regenwoud, een vakantiehuis met een privé strand en een designhotel in het bruisende stadscentrum tot een safari tent met uitzicht over de uitgestrekte vlaktes, boerderijen met ontelbaar veel schapen en gezellige bed & breakfasts waar u wordt verwelkomd door de Aussies. Onze accommodaties in Australië zijn veel meer dan alleen een plek om te slapen.

Verblijf in unieke accommodaties in Australië

Waar u ook naartoe reist in Australië, uw accommodatie moet een plek zijn waar u zich thuis voelt, ook al bent u aan de andere kant van de wereld. Lees een boek bij uw accommodatie, doe uw boodschappen in een lokale supermarkt of plan gewoon even een dagje niks. U bent immers op vakantie. Een rustig reistempo en het verblijven op bijzondere plekken maken dit nog veel aantrekkelijker. En dat voor dezelfde prijs als een standaard hotel, motel of camper. Het zijn deze unieke plekken, buiten de gebaande paden, die een onvergetelijk deel van uw reis door Australië uitmaken. Wij laten u daarom ook graag kennismaken met een selectie van onze kleinschalige accommodaties in Australië.

“Elke accommodatie was weer een nieuwe paradijselijke ervaring” - lees het reisverslag van Albert & Desirée

Met zorg geselecteerde accommodaties

De accommodaties waar u tijdens uw reis door Australië verblijft, zijn kleinschalig en met zorg geselecteerd. Een accommodatie moet een plaats zijn waar u zich prettig voelt, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en waar u de levensstijl van de lokale mensen kunt ervaren.

Een kleine selectie van ons grote aanbod: