Bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
TravelEssence accommodaties in Australië

Accommodaties in Australië

Als u met TravelEssence naar Australië reist, verblijft u in accommodaties die al een beleving op zich zijn. Van een eco lodge midden in het regenwoud, een vakantiehuis met een privé strand en een designhotel in het bruisende stadscentrum tot een safari tent met uitzicht over de uitgestrekte vlaktes, boerderijen met ontelbaar veel schapen en gezellige bed & breakfasts waar u wordt verwelkomd door de Aussies. Juist, onze accommodaties in Australië zijn dus veel meer dan alleen een plek om te slapen.

Verblijf in unieke accommodaties in Australië

Een accommodatie in Australië is ook een plek waar u zich thuis moet voelen, zelfs terwijl u aan de andere kant van de wereld bent. Was een keer uw kleren, lees een boek bij uw accommodatie, doe uw boodschappen in een lokale supermarkt of plan gewoon even een dagje niks. U bent immers op vakantie. Een rustig reistempo en verblijven op bijzondere plekken maakt dit mogelijk. En dat voor dezelfde prijs als een standaard hotel, motel of camper. Deze unieke plekken, buiten de gebaande paden, maken een onvergetelijk deel uit van uw reis door Australië. Wij delen dan ook graag alvast een selectie van onze kleinschalige accommodaties in Australië.

Met zorg geselecteerde accommodaties

De accommodaties die wij aanbieden in Australië zijn kleinschalig en met zorg geselecteerd, doordat wij ze allemaal persoonlijk bezoeken. Een accommodatie moet een plaats zijn waar u zich prettig voelt, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving en waar u de levensstijl van de lokale mensen kunt ervaren.

Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief
Onze klanten beoordelen ons met een
9.3 10
Maak gebruik van onze lokale kennis
Informatie aanvragen Presentatiedag bezoeken
Of schrijf u in voor onze
e-mail nieuwsbrief