au gibb river road
au Great Ocean Road discover regions
aus crocodile sign
Auz crikey 4wheel drive friends adventure 3
Een op maat gemaakte reis met uw partner

De ideale tijdsduur voor uw rondreis door Australië

Australië 185 keer groter dan Nederland. U begrijpt dat het vrijwel onmogelijk is om in één vakantie het hele land te zien. Gelukkig kent elke plek en regio zijn eigen, unieke charme en kenmerken. Dus u gaat hoe dan ook een ongelofelijke tijd tegemoet.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Australië is een compositie van oogstrelende landschappen, bewoond door de meest gastvrije mensen die u ooit zult ontmoeten. Wie een reis maakt van vijf weken of langer, kan deze compositie in een rustig tempo bewonderen. En als u tijd bespaart door een paar binnenlandse vluchten te nemen, kunt u ook nog eens Nieuw-Zeeland bezoeken.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Deze vijfweekse reis voert u langs de hoogtepunten van de staten New South Wales, Victoria, Tasmanië en… lees meer

Een actieve vakantie vol wateractiviteiten

5 weken van het tropische noorden naar de Outback en Sydney

Heeft u zin in een actieve rondreis door Australie? Vaar mee op een zeilboot door de helderblauwe wateren van de… lees meer

Als u de diversiteit van Australië wilt ervaren, is deze reis perfect. Ontdek in een ontspannen tempo enkele van… lees meer

Maak kennis met de oudste cultuur ter wereld. Tijdens deze vijfweekse rondreis door Australië verkent u de Outback… lees meer

"Om Australië echt goed te leren kennen, raad ik aan om in ieder geval zes weken voor uw reis uit te trekken. Het grote voordeel is dat u zich dan ook niet hoeft te haasten."

Marie-Cecile, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.