3-weekse rondreis door Australië zonder auto

3-weekse rondreis door Australië zonder auto

Leer de hoogtepunten van het zuiden van Australië kennen tijdens meerdaagse tours

Bent u van plan om samen een mooie reis door Australië te gaan maken? Maar twijfelt u, omdat u geen auto wil of kan rijden? Dan is deze drieweekse rondreis door Australië misschien wel de oplossing. Door middel van meerdaagse en kleinschalige tours hoeft u niet zelf te rijden en ziet u het land door de ogen van de lokale bevolking. U combineert de bruisende steden als Melbourne, Adelaide en Sydney met de indrukwekkende natuur van het zuiden van Australië.

De reis begint in Melbourne, waar u samen met de locals op zoek gaat naar de geheimen van de stad en de favoriete vakantiebestemming van de Melbournians bezoekt. Dit is de wijnregio Mornington Peninsula met maar liefst 170 wijngaarden en 50 wijnkelders. Halverwege de reis bezoekt u ook de nog onontdekte wijnregio McLaren Vale, vlak bij Adelaide. Een andere favoriete bestemming van velen is de kustroute de Great Ocean Road. U stapt in de auto van een lokale gids om op een driedaagse ontdekkingstocht te gaan langs de mooiste uitzichten en bezienswaardigheden van deze kustroute. Vervolgens staan er nog twee meerdaagse tochten op u te wachten. Bij Flinders Ranges verkent u de Outback van het zuiden en op Kangaroo Island ziet u onder andere een kolonie zeeleeuwen zonnen op de zandbanken. In Sydney combineert u stad met natuur. U bekijkt de stad vanuit een wel heel bijzonder oogpunt tijdens het beklimmen van de Harbour Bridge en bezoekt de Blue Mountains om de blauwe gloed rondom de 300 meter hoge kliffen te bewonderen.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. In oktober, november, februari, maart en april zijn de temperaturen aangenaam, is het niet te druk en valt er weinig regen. Dit is dan ook de beste reistijd voor Australië. In de maanden december en januari valt het hoogseizoen van Australië. U kunt deze periode beter vermijden, want het is dan erg druk en de prijzen liggen een stuk hoger. Mocht u toch in deze maanden willen reizen, dan is het aan te raden zo vroeg mogelijk te boeken.

Australia Couple No Car 12072 12227

Travel route

De reis door Australië begint in Melbourne, waar u vier nachten verblijft om de stad en de omgeving te verkennen. Vervolgens gaat u vanuit Melbourne via een driedaagse tour over de Great Ocean Road naar Adelaide. Vanuit Adelaide neemt u ook deel aan een driedaagse tour. Dit keer gaat u naar Flinders Ranges. Bij terugkomst in Adelaide neemt u een binnenlandse vlucht naar Kangaroo Island. Op dit eiland staat een lokale gids op u te wachten voor weer een nieuwe driedaagse tour die u langs de hoogtepunten van het eiland brengt. Met een binnenlandse vlucht reist u van Kangaroo Island naar Sydney, waar u uw reis afsluit om vervolgens terug naar huis te vliegen.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vlucht in Economy Class
 • Binnenlandse vlucht in Economy Class
 • 13 nachten in accommodaties in de steden
 • 2 tot 4 nachten per locatie
 • Stadstour door Melbourne
 • Wijntour naar Mornington Peninsula
 • 3-daagse tour over de Great Ocean Road
 • Wijntour naar McLaren Vale
 • 3-daagse tour door de Outback van Flinders Ranges
 • 3-daagse tour door de natuur van Kangaroo Island
 • Harbour Bridge beklimmen in Sydney
 • Dagtour naar de Blue Mountains
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 7030,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook