4-weekse rondreis van Sydney naar Noosa

4-weekse rondreis van Sydney naar Noosa | TravelEssence

Een gevarieerde reis langs de oostkust van Australië

Australië is een perfecte bestemming voor een rondreis met een groep. Of u nu als vrienden, familie of twee koppels een rondreis gaat maken, door de veelzijdigheid van het land zijn er voor iedereen genoeg hoogtepunten. Van wijnregio’s, stranden en regenwouden tot grote steden en historische dorpjes.

Tijdens deze reis onderneemt u verschillende activiteiten en verblijft u in afwisselende accommodaties. Het reistempo is rustig en u verblijft tussen de twee tot vier nachten per locatie. Hierdoor kunt u allemaal op uw eigen manier genieten van de reis door Australië. Zo ontdekt u Sydney per fiets, bewondert u de blauwe gloed rondom de Blue Mountains en proeft u de lokale wijn in Hunter Valley. In Tenterfield leert u meer over de historie van Australië en bij Glasshouse Mountains ziet u de bergen die hun naam te danken hebben aan ontdekkingsreiziger James Cook. U verblijft ook in Noosa, waar u gaat kajakken en misschien wel walvissen en dolfijnen ziet. Aan het einde van uw reis onderneemt u vanuit Hervey Bay een meerdaagse tour naar Fraser Island.

Samen te stellen naar uw wensen

De reis geldt als een voorbeeld en wordt aangepast naar uw individuele wensen. Bijvoorbeeld met meer of minder personen, andere accommodaties en activiteiten, extra locaties of een andere reisperiode. De beste reistijd voor het gebied tussen Sydney en Noosa is oktober, november, februari, maart en april. Dan zijn de temperaturen aangenaam, is het niet te druk en valt er weinig regen. De maanden december en januari kunt u beter vermijden, want dan is het hoogseizoen in Australië. In deze periode is het erg druk en liggen de prijzen een stuk hoger. Wilt u toch in deze maanden naar het zuiden van Australië reizen? Dan raden wij u aan om vroeg te boeken.

Sydney To Noosa 12131 12301

Travel route

U komt aan in Sydney, waar u vier nachten verblijft om bij te komen van de vlucht en de stad te verkennen. Aan het eind van uw verblijf in Sydney haalt u uw huurauto op bij een van de kantoren in de stad. De rondreis door Australië maakt u namelijk in een Intermediate SUV. U rijdt met uw huurauto door naar de Blue Mountains, Hunter Valley, Port Macquarie en Armidale, Tenterfield en Tweed. Bij al deze locaties verblijft u twee nachten in afwisselende accommodaties, zoals een appartement, boerderij en bed & breakfast. Uw volgende bestemming is een eco lodge bij de Glasshouse Mountains. U rijdt verder naar Noosa, waar verschillende activiteiten op u staan te wachten. Vervolgens reist u naar Hervey Bay om opgehaald te worden voor een tweedaagse tour naar Fraser Island. Na de tour verblijft u nog een nacht in Hervey Bay en rijdt u verder naar Brisbane. Na een nacht in deze stad vliegt u weer terug naar huis. De reistijd tussen de locaties ligt tussen de twee en vijf uur rijden.

Bij uw reissom inbegrepen:

 • Internationale vluchten in Economy Class
 • 23 dagen autohuur
 • 26 nachten in unieke accommodaties
 • 2 tot 4 nachten per locatie
 • Fietstour door Sydney
 • Wijntour in Hunter Valley
 • Historische rondleiding door Tenterfield
 • Avontuurlijke dagtrip naar Double Island Point
 • Kajakken bij Noosa Everglades
 • Tweedaagse tour naar Fraser Island
 • Tijdens uw reis worden uw vluchten en gereden kilometers volledig CO2 gecompenseerd

Prijs vanaf € 4315,- p.p.
Afhankelijk van de vertrekdatum en beschikbaarheid.

Informatie aanvragen

Wij voorzien u graag van meer informatie en de verschillende reismogelijkheden in Australië en/of Nieuw Zeeland. Als u hieronder uw contactgegevens invult nemen wij dezelfde of de eerstvolgende werkdag contact met u op.

U kunt ons ook e-mailen of bellen op +31 30 272 5335

Ik ontvang graag meer informatie

Uw gegevens
Bestemming
Wanneer wilt u vertrekken?
Gezelschap
+
+
Opmerkingen

Bekijk ook