Singapore airlines flights family hannah 2
Au cathay pacific food partner flights business class
Singapore airlines business entertainment
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Australië

U wilt natuurlijk optimaal genieten van uw vakantie in Australië. Ga daarom goed van start en geniet van maximaal comfort tijdens uw vlucht. Of u nu kiest voor een privé-suite of een businessclass pod, u bent verzekerd van voldoende ruimte en privacy. U zou haast teleurgesteld zijn dat u zo snel op uw bestemming bent.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

First of Business Class

Geniet van de ruimte en de persoonlijke service. Met stoelen die kunnen transformeren naar een bed, kunt u heerlijk uitrusten. Bekijk een film, neem een wijntje bij het eten, bekijk een film, lees een boek. In First en Business Class heeft u er de rust en ruimte voor en het zal u aan niets ontbreken. Ook voor kinderen is de extra bewegingsruimte prettig. Met een breed aanbod aan games en (kinder)films, zullen ze het jammer vinden om weer uit te stappen.

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Vliegen met kinderen

Voor kinderen is een vlucht natuurlijk spannend. Gelukkig wordt er altijd aan hen gedacht. Met een aangepast menu en entertainment voor elke leeftijd. Vraag voor een baby bij het boeken van uw vlucht een bassinet aan. Dan kan uw kind lekker liggen en slapen tijdens de vlucht. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, is dit aan te raden.

Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht. Vindt u het moeilijk om te weten wat het beste is voor uw familie? Heeft u wat hulp en tips nodig bij het vinden van de ideale combinatie van vlucht, overstap en vliegroute, vraag het dan aan een van onze reisspecialisten, zij hebben jaren lange ervaring in het samenstellen van reizen.

"Mijn favoriete stad voor een stopover is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij uw reisgezelschap. Vliegt u bijvoorbeeld met jonge kinderen, dan gaat u misschien met een nachtvlucht zodat de kinderen kunnen slapen. U maakt een langere tussenstop en wilt goede voorzieningen. Grotere kinderen willen misschien liever overdag vliegen om te genieten van een leuke film of het uitzicht bij het opstijgen en landen. Ze willen tijdens een tussenstop een nieuwe grote stad leren kennen of lekker shoppen.

Dus of u nu vliegt met Singapore Airlines, met een overstap in Singapore, met Emirates met een overstap in Dubai of Cathay Pacific met een overstap in Hong Kong, de opties en de combinaties zijn eindeloos. U kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past. Bent u op zoek naar uw ideale vlucht, maar vindt u het moeilijk een keuze te maken? Vraag het aan onze reisspecialisten. Zij voorzien u van de beste tips en maken uw droomreis mogelijk!

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het lang uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van uw bestemming. Naar Perth, aan de westkust, bent u minstens 22 uur onderweg. Ligt uw bestemming aan de oostkust, bij steden als Sydney, Melbourne of Brisbane, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat normaal gesproken uit twee vluchten met één overstap.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een stop over

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan ontspannen in een hotel in een populaire stad als Dubai of het groene Singapore waar u ook nog eens heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan een hagelwit strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.