Singapore airlines flights family hannah 2
Au cathay pacific food partner flights business class
Singapore airlines business entertainment
Zorgeloos op reis met familie

Een comfortabele vlucht naar Australië

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Luxe Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Begin uw reis goed en geniet van optimaal comfort van uw vlucht naar Australië. Of u nu kiest voor een privé-suite of een businessclass pod, u bent verzekerd van voldoende ruimte en privacy tijdens uw vlucht. Met een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte, uitstekende catering en een zekere mate van privacy, landt u in Australië voor u er erg in heeft.

Geniet van persoonlijke service en een uitgebreide menukaart. Ook aan de kinderen wordt gedacht, met een aangepast menu en films en games voor elke leeftijd. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een langere tussenstop te maken. Zeker wanneer u met kinderen vliegt, raden wij dit aan. Ontspan in een comfortabel hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Hoe lang duurt een vlucht naar Australië?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Australië duurt, is afhankelijk van waar u naartoe vliegt. Naar West-Australië bent u zo’n 22 uur onderweg. Vliegt u naar Sydney, wat aan de oostkust ligt, dan bent u ruim 24 uur onderweg. Uw reis bestaat gemiddeld uit twee vlucht van elk 12 uur.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Australië ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Mijn favoriete stad voor een stopover is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.